Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση που θα γίνει το Μάιο στη Σεούλ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση που θα γίνει το Μάιο στη Σεούλ

Στην έκθεση SITF 2023 (Seoul International Travel Fair), που θα διεξαχθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας από τις 4 ως τις 7 Μαΐου, και σε ορισμένους χώρους στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ, θα μετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σκοπός της συμμετοχής είναι να υλοποιηθούν οι ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνται για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού «Πελοπόννησος», καθώς η SITF 2023 είναι η μόνη διεθνής ολοκληρωμένη τουριστική έκθεση στην Κορέα που συμμετέχει άμεσα και χρηματοδοτείται από εγχώριους και ξένους αναγνωρισμένους τουριστικούς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια καλεί φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω αυτής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου συμπληρωμένη αίτηση που υπάρχει στο site της, στο email: tourismos@arcadia.gr.

Ο μέγιστος αριθμός επιχειρήσεων και φορέων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι 10.