Μεσσηνία: To πρόγραμμα ομιλιών των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Μεσσηνία: To πρόγραμμα ομιλιών των  υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

To πρόγραμμα ομιλιών των υποψήφιων βουλευτών Μεσσηνίας του ΚΚΕ κατά το επόμενο διάστημα ανακοινώθηκε χθες και έχει ως εξής:

Τετάρτη 5/4
-Συζήτηση “Μαζί με τους καλλιτέχνες ορθώνουμε φωνή, παλεύουμε να μείνει η Τέχνη ζωντανή. Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό, με ισχυρό ΚΚΕ” στις 8.00 το βράδυ στο Μώμος Cafe Bar. Θα μιλήσει ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

Πέμπτη 6/4
-Ομιλία – συγκέντρωση “Στις 21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” στις 7.00 το απόγευμα, στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γαλανόπουλος.

Σάββατο 8/4
-Ομιλία στους Γαργαλιάνους, στο καφενείο “Αττικό”, στις 8.00 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Κυριακή 9/4
-Συζήτηση με γονείς “Στη μάχη για το μέλλον των παιδιών μας, αγώνας με ισχυρό ΚΚΕ” στις 6.00 το απόγευμα στο Vino Banco Tapas Bar. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά και πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ. Θα χαιρετίσει η Στέλλα Χρηστέα, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας

-Σύσκεψη – συζήτηση “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” από Κομματική Οργάνωση Πύλου στην αίθουσα του Δημαρχείου Πύλου, στις 7.00 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος.

-Σύσκεψη – συζήτηση “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” από Κομματική Οργάνωση Κυπαρισσίας στην αίθουσα του Δημαρχείου Κυπαρισσίας, στις 7.00 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καραγιάννης, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, ενώ θα χαιρετίσει η Ειρήνη Κουκούμη, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας.

Δευτέρα 10/4
-Σύσκεψη – συζήτηση “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” από Κομματική Οργάνωση Μάνης, στην αίθουσα του Δημαρχείου Καρδαμύλης, στις 7.00 μ.μ Θα μιλήσει ο Άρης Κομπότης, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.