Νικήτρια η ομάδα του Δήμου Καλαμάτας στο τουρνουά για την ενίσχυση του Φιλοζωικού

Νικήτρια η ομάδα του Δήμου Καλαμάτας στο τουρνουά για την ενίσχυση του Φιλοζωικού

Το διοργάνωσε ο ΜΓΣ, με τη συμμετοχή των ακόμη των παλαιμάχων της Καλαμάτας και της ομάδας ΜΜΕ

Σκοπός επετεύχθη… Αξιόλογη ποσότητα τροφής για τα αδέσποτα που φροντίζει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία του Μεσσηνιακού και των παλαιμάχων του, η οποία κορυφώθηκε χθες στην ιστορική έδρα του συλλόγου με ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο υπάρχει πρόθεση να καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Εκτός από την άμεση βοήθεια, με αρκετό κόσμο να ανταποκρίνεται όλη την εβδομάδα συνεισφέροντας με κροκέτες, κονσέρβες κτλ, οι συμμετέχοντες έδωσαν το μήνυμα της προστασίας και της φροντίδας των ζώων, αλλά και της ανάγκης διαρκούς στήριξης του πολύ δύσκολου και πολύτιμου έργου του Φιλοζωικού.

Για την ιστορία, την 1η θέση στο τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του Δήμου Καλαμάτας. Απέναντι στους Παλαίμαχους της Καλαμάτας και μετά από ισοπαλία 1-1 στο ημίωρο της κανονικής διάρκειας (το σκορ άνοιξε ο Κωστόπουλος και η Μαύρη Θύελλα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Πετρόγιαννη) οι «μπλε» επικράτησαν με 4-2 στα πέναλτι (τα γκολ: Ρήγας, Κωστόπουλος, Πετρόγιαννης, Πολυμενέας-Ηλ. Φλέσσας, Κεράνης. Το πέναλτι του Λακριντή απέκρουσε ο Δημητρακόπουλος, ενώ ο Μπλέτσας «σημάδεψε» το δοκάρι).

Πριν από την έναρξη του τουρνουά ανταλλάχθηκαν πλακέτες σε διοργανωτές και συμμετέχοντες, ενώ η αντιπρόεδρος, Γιάννα Καρνούσκου, μετέφερε θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας.

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ τα παιχνίδια του τουρνουά διαιτήτευσαν οι: Σοφία Αθανασόπουλου, Γεωργόπουλος, Βανικιώτης και Γ. Μιχαλόπουλος.

Ημιτελικοί
Δήμος-ΜΜΕ 4-1
Γκολ: Κωστόπουλος, Θεοδωρακόπουλος 2, Π. Φάββας-Κοζομπόλης
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Φάββας): Δημητρακόπουλος, Πετρόγιαννης, Σταυρόπουλος, Κατσαφάδος, Μάλαμας, Κότσης, Σκοπετέας, Ντόγκας, Αναστασόπουλος, Κωστόπουλος, Χρυσαφίδης (Θεοδωρακόπουλος, Μπότης, Π. Φάββας, Κωσταφώτης, Ι. Δούβας, Βαγιακάκος, Χασανέας, Ρήγας, Πολυμενέας).
ΜΜΕ (Γιάννης Σινάπης): Γαζούλης, Κόρδας, Μπαμπαρούτσης, Δρούγας, Ανδρικόπουλος, Κοζομπόλης, Τζιούβελης, Ελευθεράκη, Φαντάκος, Σακκάς, Μπούρας.
-Η ομάδα των δημοσιογράφων και εργαζομένων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ευχαριστεί τον Μεσσηνιακό για την πρόσκληση συμμετοχής και για την ευγενική προσφορά της φανέλας.

Παλαίμαχοι Καλαμάτας-Παλαίμαχοι Μεσσηνιακού 1-0
Τη σέντρα στην αρχή έκανε ο Άγγελος Σκαφιδάς, ενώ το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Γιάννης Αθανασόπουλος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νικήτας Παπανικολόπουλος-Νίκος Μουλατσιώτης): Λυμπερόπουλος, Κορομηλάς, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ηλ. Φλέσσας, Κεράνης, Μπιζίμης, Λακριντής, Τζίφας, Αθανασόπουλος (Καλλιντέρης, Μητσέας, Ι. Σταυριανέας, Γ. Φλέσσας, Πετρόγιαννης, Π. Σταυριανέας).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ (Δημήτρης Πετρόγιαννης): Τσουλάκος, Μουστάκας, Αναστασόπουλος, Φωτόπουλος, Κουτσαντώνης, Κολοκάθης, Ι. Σακελλαρόπουλος, Χαρίτος, Φυκούρας, Μούργος, Πατρίκης (Παπαδέας, Νινιός, Μισέρος, Μπαρδουνιώτης).