Πιπίνα Κουμάντου: «Το Open Mall είναι ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την Κυπαρισσία»

Πιπίνα Κουμάντου: «Το Open Mall είναι ένα σημαντικό  αναπτυξιακό έργο για την Κυπαρισσία»

“Τη μεγάλη χαρά να επισκεφθεί και να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εμπόρους στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) της Κυπαρισσίας είχε χθες η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου.

Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Κυπαρισσίας, όπως ειπώθηκε, είναι ένα αναπτυξιακό έργο για το Δήμο Τριφυλίας και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, το οποίο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, χρηματοδοτήθηκε με πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Οικονομικών και υλοποιήθηκε τάχιστα. Το έργο αυτό άλλαξε άρδην την εικόνα του εμπορικού κέντρου της Κυπαρισσίας, ενώ υλοποιήθηκαν σημαντικές αναπλάσεις, με πράγματα όμως ακόμα που απαιτείται να γίνουν, για να καλύπτει το σύνολο των αναγκών του εμπορικού κόσμου της περιοχής.

«Η ποιότητα ζωής στην πόλη αναβαθμίσθηκε, το κέντρο της Κυπαρισσίας είναι πιο ελκυστικό και μπορεί πλέον να προσελκύσει νέες επενδύσεις και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, ενώ, όπως διαπίστωσα, έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα, κι αυτό ενισχύει τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις. Πάντα, βέβαια, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε κάθε έργο, όπως στο συγκεκριμένο, η σωστή διευθέτηση κυκλοφορίας των οχημάτων και η εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης», τόνισε η κα Κουμάντου μετά την επίσκεψή της.”