Πρώτη «μάχη» Απόλλωνας-Αμαζόνες στις 8.30 μ.μ. στο Κλειστό

Πρώτη «μάχη» Απόλλωνας-Αμαζόνες στις 8.30 μ.μ. στο Κλειστό

Το πλεονέκτημα της έδρας θέλει να εξαργυρώσει σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας, υποδεχόμενος στις 8.30 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τις Αμαζόνες, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της Pre League βόλεϊ των γυναικών.

Η τοπική μας ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική φετινή της πορεία που επιβραβεύθηκε με την 3η θέση στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας όπως έκανε και πέρυσι μέχρι τέλος την άνοδο στην Α1.

Η αποψινή αναμέτρηση αποτελεί το πρώτο βήμα και με σύμμαχο την έδρα (παρά την ακατάλληλη ώρα, λόγω του τελικού των ανδρών) οι «μελανόλευκες» είναι έτοιμες να πάρουν το προβάδισμα στις νίκες (η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους, με την παράκληση των υπευθύνων του Απόλλωνα να συνεισφέρουν οικονομικά στον «κουμπαρά» που θα έχει στηθεί στην είσοδο, για την ενίσχυση του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου.

Πρώτοι αγώνες πλέι οφ – Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Α.Ο.Φ. Πορφύρας: Διαιτητές: Σταυριανίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ.

Γυμναστήριο Παραλίας, 20.30: Απόλλων Καλαμάτας – Α.Ο.Ν. Αμαζόνες: Διαιτητές: Κυριοπούλου, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Κανελλίδης.