Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη 2η Γιορτή του Νότου

Πυρετώδεις προετοιμασίες  για τη 2η Γιορτή του Νότου

Η Γιορτή του Νότου, η φιλοζωική συνάντηση για τα αδέσποτα και τους εθελοντές που τα φροντίζουν ξεπερνώντας τα ψυχικά τους όρια, πραγματοποιήθηκε πέρυσι με απρόσμενα μεγάλη επιτυχία και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει ακόμη πιο πλούσια.

Το ραντεβού έχει δοθεί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου με επίκεντρο το «Κουκουβαγιάκι» (στην κορυφή του πεζόδρομου της οδού Μπενάκη, νότια του Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής), αφού την έμπνευση και το συντονισμό της διοργάνωσης έχει η Μαρία Ασημακοπούλου, ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ενεργή φιλόζωος η ίδια.

Πολλοί επαγγελματίες και πλήθος εθελοντών έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες την ενίσχυση και προετοιμασία της σημαντικής αυτής εκδήλωσης, που θα είναι μια γιορτή για ανθρώπους και ζώα.

Σε αναμονή για την ανακοίνωση του προγράμματος των παράλληλων εκδηλώσεων, που θα πλαισιώσει το παζάρι αντικειμένων και μεταχειρισμένων ειδών, για την ενίσχυση του Φιλοζωικού, οι διοργανωτές σημειώνουν τα παρακάτω:

«Έφτασε ο καιρός για τη 2η Γιορτή του Νότου. Η Γιορτή του Νότου είναι αφιερωμένη, πρώτα και κύρια, στα αδέσποτα πλασματάκια της περιοχής μας. Στόχος μας είναι μέσα από αυτήν να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα και αγάπη μπορούμε, ώστε να βοηθήσουμε το Φιλοζωικό Σύλλογο Καλαμάτας, +ΒΙΩΝΩ, ο οποίος χρόνια τώρα φροντίζει χιλιάδες αδέσποτα κάθε είδους σε όλη τη Μεσσηνία! Ως συνέπεια, είναι αφιερωμένη στους ηρωικούς αυτούς ανθρώπους, τους εθελοντές, που τα φροντίζουν καθημερινά, ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Τελευταία, είναι αφιερωμένη σε όλους εμάς που έχουμε ανάγκη για προσφορά, αγάπη, συνύπαρξη, συνέργεια, ομορφιά, αλληλεγγύη, πράξη, καθαρότητα, αισιοδοξία, αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ενέργειας. Ανάγκη για ζωή με λίγα λόγια!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 29/4 και ώρες 14.00-20.00 και την Κυριακή 30/4 και ώρες 11.00-23.00, στη Γιορτή του Νότου Vol. 2, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Μπενάκη, δίπλα από την Υπαπαντή.

Δίνοντας δεύτερη ευκαιρία σε ρούχα και αντικείμενα δίνουμε μια ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα αυτά πλάσματα. Εκτός όμως από τα ρούχα και τα ιδιαίτερα αντικείμενα, θα σας περιμένουν και άλλα υπέροχα πράγματα, όπως Vegan food, face painting, χειροποίητες κατασκευές, χορός και πολλή μουσική!

Χάρη στις προσφορές και τους εθελοντές η λίστα του τι θα συναντήσετε όλο και μεγαλώνει!

Η Γιορτή του Νότου Vol.2 είναι μια πρωτοβουλία του καταστήματος “Κουκουβαγιάκι”, καθώς και πολλών καλών φίλων, οι οποίοι με μεγάλη χαρά και καλή διάθεση συνεργάζονται για την υλοποίησή της».