Στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή δοκιμάζεται σήμερα η Καλαμάτα

Στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή δοκιμάζεται σήμερα η Καλαμάτα

Με την εμβόλιμη 18η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Super League 2. Η Καλαμάτα δοκιμάζεται στις 2.45 μ.μ. στο γήπεδο της Αγυιάς στο πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαϊκή, με στόχο να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Σε αυτή την προσπάθεια θα παραταχθεί ενισχυμένη με τον Παπατόλιο, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μπακαγιόκο, Μπενίτες, Μαβινγκά, Τριανταφυλλάκης, Ασίγκμπα (τραυματίες) και οι Γκότσης, Ντιακιτέ. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Ταΐρης, Μέντες, Λαδάς, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Δρούγας, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Μπαξεβάνος, Πανουργιάς, Παπατόλιος, Πασάς, Ρόβας, Τάτος, Ματέους, Μπουλλάρι, Λιποράσε, Λούκαστσικ, Λουπάνο, Μαρκόφσκι, Μοζέρ.

«Κάθε αγώνας είναι δύσκολος και διαφορετικός. Η Παναχαϊκή είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, το οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Ξέρω ότι οι παίκτες μας μπορούν να τα καταφέρουν αν δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους» ανέφερε σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι ο προπονητής της Καλαμάτας, Ίλτσο Γκεοργκιόσκι.

Νότιος Όμιλος
Το σημερινό πρόγραμμα (έναρξη 2.45 μ.μ.)

ΟΦ Ιεράπετρας – Καλλιθέα

Ηρόδοτος – Ηλιούπολη

Παναχαϊκή – Καλαμάτα

Χανιά – Επισκοπή

Ολυμπιακός Β’ – Απόλλων Σμύρνης

Πέμπτη 6/4

Κηφισιά – ΠΑΟ Ρουφ

ΑΕΚ Β’ – Αιγάλεω

Ρεπό: Προοδευτική