Συμφωνία ένταξης του City Hospital στον όμιλο Hellenic Healthcare Group

Συμφωνία ένταξης του City Hospital στον όμιλο Hellenic Healthcare Group

Υπεγράφη η συμφωνία ένταξης του City Hospital στον όμιλο Hellenic Healthcare Group, όπως ανακοίνωσαν χθες το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από το διεθνή  διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και το «City Hospital».

Η ανακοίνωση έγινε από τον Γεώργιο Τασσιόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο Κλινικής City Hospital, τον Βασίλειο Τζωρτζάκη, επιστημονικό υπεύθυνο Κλινικής City Hospital, τον Παναγιώτη Λούσκο, director of Dental Clinic Metropolitan Hospital, εκπρόσωπο Τύπου ομίλου HHG και τον Zaki Antar, director of International Patients Programs HHG.

Όπως ειπώθηκε, η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει το City Hospital μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

Νέες προοπτικές ανάπτυξης
Άλλωστε, το Hellenic Healthcare Group θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την επέκταση των  δραστηριοτήτων του στην Καλαμάτα και την ένταξη της μοναδικής ιδιωτικής  κλινικής της Μεσσηνίας και των όμορων νομών στο δίκτυο του Ομίλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνέχιση της λειτουργίας του City Hospital από τους ανθρώπους που το καθιέρωσαν στη σημερινή του θέση στην αγορά, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με το HHG, αναμένεται να δώσει νέες προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω βελτίωσης των υπηρεσιών.