City Hospital: Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού και ενημερωτική ομιλία

City Hospital: Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού και ενημερωτική ομιλία

Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης σε όλες τις γυναίκες κατόπιν ραντεβού θα προσφέρει η Γενική Κλινική City Hospital στην Καλαμάτα, μέλος του Hellenic Healthcare Group, σε συνεργασία με τους εθελοντές του Συλλόγου Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου «Ξαναρχί-ΖΩ», το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, στο χώρο της (Πινδάρου 5).

Στόχος είναι η ενεργός συμβολή στην ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στο Grand Hotel Kalamata, κατά τη διάρκεια της οποίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πρόληψη και τις εξελίξεις σχετικά με τη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, συνεργάτες και προσκεκλημένους της Γενικής Κλινικής City Hospital και του Ομίλου HHG.

Ο καρκίνος του μαστού, όπως σημειώνεται, αν και είναι μια σοβαρή ασθένεια που εμφανίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών παγκοσμίως, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά όταν ανιχνεύεται έγκαιρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το City Hospital θέλει να συμβάλλει ενεργά στην υγεία και την ευημερία της κοινότητας, αναδεικνύοντας τη σημασία της σωστής παρακολούθησης, της πρόληψης και του ετήσιου ελέγχου.

Να σημειωθεί πως το City Hospital, μέλος του Hellenic Healthcare Group (HHG), του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, λειτουργεί στο κέντρο της Καλαμάτας από το 1992 και αποτελεί τη μοναδική ιδιωτική κλινική στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο που διαθέτει 32 κλίνες, υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, διακεκριμένους γιατρούς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Αποστολή του νοσοκομείου είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και τις όμορες Περιφερειακές Ενότητες, προσφέροντας εξειδικευμένη φροντίδα και άριστες συνθήκες διαμονής.

Για κλείσιμο ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6947512381, ενώ για περισσότερες πληροφορίες στο 2721080150.