Τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου…

Τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου…

Ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας μεταξύ του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας και των Φίλων και παλιών συμπαικτών του αείμνηστου τερματοφύλακα της Ομόνοιας Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου, διεξήχθη τη Δευτέρα του Πάσχα στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».

Πριν την έναρξη του  εν λόγω φιλικού ματς, η διοίκηση του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας, καθώς επίσης οι ποδοσφαιριστές που στελέχωσαν τις 2 ομάδες, συγκεντρώθηκαν στο μπροστινό μέρος του κτηρίου που στεγάζονται τ’ αποδυτήρια της Ομόνοιας και φέρει το όνομα του αείμνηστου τερματοφύλακα Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου.

Εκεί είχε τοποθετηθεί ένα τραπέζι  όπου επάνω του είχε φωτογραφίες του αείμνηστου Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου (σε μια από αυτές  ήταν μαζί με την αείμνηστη μητέρα  του Αγγελική), η φανέλα του, τα γάντια του, μια πλακέτα και ένα βάζο με λουλούδια.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας Θεόδωρος Τζανετάκος, στο σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στον αείμνηστο τερματοφύλακα Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στον φιλικό αγώνα. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τζανετάκος μίλησε για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης.

Στο φιλικό αγώνα παραβρέθηκαν ο Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος, πατέρας του αείμνηστου τερματοφύλακα, ο θείος του Μιχάλης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Άγγελος Σκαφιδάς, ο ταμίας της ΕΠΣΜ Γιάννης Μανωλόπουλος, ο επί σειρά ετών παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣ Μεσσηνίας  Γιώργος Κατσαφάδος, τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας και ο τεχνικό της Καλαματιανής ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η ομάδα φίλων και παλιών συμπαικτών του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου επικράτησε  με το εντυπωσιακό 4-3 του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας .

Τα γκολ της ομάδας Φίλων και Συμπαικτών του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου σημείωσαν οι Σωτ. Μπουραντώνης (2), Δημ. Σωκαλής και Καν. Μπούνας, ενώ για την Ομόνοια σκόραραν οι Λάσκαρης, Καπώνης, Κοσμόπουλος.

Δοκάρια για την ομάδα Φίλων και Συμπαικτών Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου είχαν οι Σωτ. Μπουραντώνης, Δημ. Σώκαλης και Μαν. Γιαννόπουλος.

Στο φιλικό αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο Παντελής Μάλαμας, προπονητής της Ακαδημίας του ΑΟ Ομόνοια Καλαμάτας και παλιός διαιτητής (με παρουσία σε εθνικές κατηγορίες).

ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Σταματέλος, Ηλιόπουλος, Κυριόπουλος, Ασημακόπουλος, Λάσκαρης, Κοσμόπουλος, Δημ. και Παντ. Τζανετάκος, Τάφα, Στ. Τσερίκου, Σπυρόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Κόκκινος, Γεωργόπουλος, Τομάζος,. Λ. Τσερίκου, Καπώνης, Μπαστακός, Χαρ. Μανωλόπουλος, Ντουράι, Κυριμόπουλος.

ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Παυλ. Καρούμπαλης, Κοζομπόλης, Εμ. Γιαννόπουλος, Παν. και Σπ. Βαρελάς, Πετρ. Αργάνης, Λ. Μούργος, Καν. Μπούνας, Δημ. Σώκαλης, Σωτ. Μπουραντώνης, Ιωάν. Κωστόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Αλάμαρας, Νικ. Καρούμπαλης, Αθανασόπουλος, Βασιλάκης, Μαν. Γιαννόπουλος.