Μπαράζ ανόδου: Ο Παναιγιάλειος κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών

Μπαράζ ανόδου: Ο Παναιγιάλειος κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών

Στο Αίγιο εκδράμει σήμερα η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, Εράνη Φιλιατρών, για ν’ αντιμετωπίσει  στις 5.00 μ.μ. τον πρωταθλητή Αχαΐας, Παναιγιάλειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς και η Φιλιατρινή ομάδα στοχεύει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στις προνομιούχες θέσεις. Ο δε προπονητής  της Κώστας Λυμπερόπουλος, αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιγιάλειος που δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του θέλει να «ζευγαρώσει»  τις νίκες του (στην πρεμιέρα επικράτησε στο Λεωνίδιο της τοπικής ομάδας, ενώ έχει κάνει και το ρεπό του), για να πλησιάσει στην κορυφή του 5ου Ομίλου.

Ο τεχνικός του Θεόδωρος Ανδριόπουλος (πέρασε παλιότερα από τον πάγκο της Εράνης Φιλιατρών) προβληματίζεται για τη συμμετοχή  των Τάκη Παπαδόπουλου, Αντ. Χούσα (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς). Υπολογίζονται πάντως κανονικά οι Ανδρέας και Μιχάλης Σπανός (ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους).

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ευάγγελος Σαφαρίκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, βοηθοί θα είναι οι Λάμπρος Βλαχοδήμος και Ιωάννης Κομκοτός από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Πορφύρης από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 5ου Ομίλου
 Τα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, είναι τα εξής:

Ώρα 1.45 μ.μ.
Παλληξουριακός – Λεωνίδιο

3.30 μ.μ.
ΑΟ Λεβάντε – Αμυκλιακός

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας