Χαρά Κιουρή: Οι εκλογές της 21ης Μαΐου δημιούργησαν ένα νέο σκηνικό

Χαρά Κιουρή: Οι εκλογές της 21ης Μαΐου  δημιούργησαν ένα νέο σκηνικό

«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου δημιούργησαν ένα νέο σκηνικό» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως σημειώνει αναλυτικά σε ευχαριστήριό της:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λάβαμε το μήνυμά τους. Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε την εμπειρία για να μάθουμε και να δυναμώσουμε για το μέλλον, αναζητώντας τις αιτίες της ήττας, τροποποιώντας την τακτική μας, κάνοντας αλλαγές, προβάλλοντας το πρόγραμμά μας.

Έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, οπότε σας χρειαζόμαστε όλους/ες μαζί μας, ώστε να σταματήσει η δεξιά πολιτική, που μας οδηγεί σε αδιέξοδα και να εφαρμοστεί πολιτική δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία, για να μας δώσει τη δύναμη, ώστε να μείνει ανοικτός ο δρόμος για μια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών, των γυναικών, της νέας γενιάς και της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα βαθύ και από καρδιάς ευχαριστώ σε όλες και όλους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ όσες και όσους συνέβαλαν στο να προβληθούν θέματα, ιδιαίτερα που αφορούν και στη Μεσσηνία. Ευχαριστώ τις φίλες και τους φίλους, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μου, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που μαζί πήγαμε στις περιοδείες σε κάθε γωνιά της Μεσσηνίας και που σε λίγο θα το ξανακάνουμε, με περισσότερη ορμή».