Δήμος Μεσσήνης: Στο πλευρό του Γιώργου Τσώνη και ο Νίκος Χριστοφιλόπουλος

Δήμος Μεσσήνης: Στο πλευρό του Γιώργου Τσώνη και ο Νίκος Χριστοφιλόπουλος

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γεωργίου Τσώνη στο Δήμο Μεσσήνης ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Νικόλαος Χριστοφιλόπουλος.

Όπως εξηγεί για την απόφασή του ο κ. Χριστοφιλόπουλος: «Κατανοώντας την κρισιμότητα αυτής της περιόδου και παρακολουθώντας τα δημοτικά πράγματα της πόλης μας, θεωρώ ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Αθανασόπουλου αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών, ανεπαρκής και ανίκανη να υλοποιήσει σειρά ώριμων έργων με χρηματοδότηση (που είχαν ενταχθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Τσώνη) και που έχει ανάγκη η πόλη μας και τα χωριά του Δήμου μας.

Αποδείχθηκε μια Δημοτική Αρχή που λειτούργησε χωρίς όραμα και συνεχίζει να λειτουργεί με σκοπό το “φαίνεσθαι”, παρά για την ουσία και το όφελος των πολιτών. Ο Δήμος πρέπει να βγει από το τέλμα, την αδιαφάνεια και την κακοδιαχείριση. Αποτελεί ευθύνη όλων μας η ουσία, η αξιοκρατία, η συνεργασία, η γνώση των θεμάτων του Δήμου να αποτελούν πρόταση για το μέλλον της Μεσσήνης.

Η ανάγκη για νέα αντίληψη, για αλλαγή νοοτροπίας, για ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης, είναι έκδηλη. Η δημιουργία ενός ακηδεμόνευτου ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχήματος είναι επιβεβλημένη. Στην προσπάθεια αυτή με την παρούσα δήλωσή μου δηλώνω τη στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Γεωργίου του Τσώνη και τάσσομαι στη διάθεσή του, προκειμένου να συνενώσει όλες εκείνες τις δυνάμεις που, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικών επιλογών, θα πρέπει να συστρατευτούμε με ένα σκοπό: την πρόοδο του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας».