Δίων Κυπαρισσίας: Με Ε.Α. Προμηθέας 2014 στην Πάτρα για τα «Play – outs”

Δίων Κυπαρισσίας: Με Ε.Α. Προμηθέας 2014 στην Πάτρα για τα «Play – outs”

Στην Πάτρα θα εκδράμει σήμερα ο Δίων Κυπαρισσίας, για ν’ αντιμετωπίσει  στις 5.00 μ.μ. στο Γυμναστήριο «Promitheas Park” την ΕΑ Προμηθέας 2014, στον δεύτερο αγώνα της β΄ φάσης των «play – outs”, του 1ου  Ομίλου Νότου του  πρωταθλήματος μπάσκετ της  Γ΄  Εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο ματς που διεξήχθη στις 30 Απριλίου στην Κυπαρισσία, ο Δίωνας επικράτησε με 69-57 της ΕΑ Προμηθέας 2014 και πλέον προηγείται με 2-1 νίκες στη σειρά (οι δύο ομάδες είχαν από 1 νίκης την κανονική περίοδο).

Σε περίπτωση που η  τριφυλιακή ομάδα πάρει τη νίκη στο σημερινό ματς, τότε θα εξασφαλίσει την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Αν πάντως επικρατήσει η ΕΑ Προμηθέας 2014, τότε θα ισοφαρίσει σε 2-2 νίκες στη σειρά και όλα πλέον θα κριθούν σε τρίτο αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη  10 Μαΐου στην Κυπαρισσία.

Ο προπονητής του Δίωνα Κυπαρισσίας Γιώργος Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Μπουσιούτας, στα πλάνα που ετοιμάζουν για το κρίσιμο αγώνα, μπορούν να υπολογίζουν στην παρουσία όλων των αθλητών τους.

Η τριφυλιακή ομάδα αναμένεται να έχει τη στήριξη και αρκετών φιλάθλων της (ήδη έχει «κλειστεί» ένα λεωφορείο για μετακίνηση φιλάθλων στην Πάτρα).

Διαιτητές έχουν οριστεί οι Σκαλτσής, Καλογριάς, ενώ κομισάριος θα είναι ο κ. Θεοδωρόπουλος.