Ευκλής: «Χρυσός» ο Λυριντζής και «αργυρός» ο Γκουλούσης στον Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας

Ευκλής: «Χρυσός» ο Λυριντζής και «αργυρός» ο Γκουλούσης στον Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 ο Γ.Ο. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» συνδιοργάνωσε με το Δήμο Λαμιαίων και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. τον Διασυλλογικό αγώνα δρόμου αντοχής, με την επωνυμία «Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας», ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέα, Γιαννέλου Απόστολου. Το «παρών» στον αγώνα έδωσε ο Ευκλής Καλαμάτας και μάλιστα με διπλή-απόλυτη επιτυχία, καθώς εκπροσωπήθηκε από τους Γκουλούση και Λυριντζή, οι οποίοι ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στις κατηγορίες τους.

Ειδικότερα, ο Φίλιππος Λυριντζής κάνοντας έναν πολύ δυνατό αγώνα, αρχικά στο ξεκόλλημα και στη συνέχεια στο 2ο γκρουπ, τερμάτισε άνετα στην 1η θέση στην κατηγορία των Μάστερ Α΄ και έλαβε την 6η θέση στη Γενική Κατάταξη. Ο Μπάμπης Γκουλούσης, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε στα ισχία, ποδηλάτησε στα όρια και βρισκόμενος στο 3ο γκρουπ κατέκτησε την 2η θέση των Μάστερ Β΄ και την 12η της Γενικής.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Ευκλής Cycling Team θα είναι το Τοπικό Πρωτάθλημα, στο οποίο ο καλαματιανός σύλλογος ετοιμάζεται να λάβει μέρος με με 10μελή αποστολή.