Εργασίες τσιμεντοστρώσεων στην Κοινότητα Ανάληψης

Εργασίες τσιμεντοστρώσεων στην Κοινότητα Ανάληψης

Στην Κοινότητα Ανάληψης συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι εργασίες τσιμεντοστρώσεων αγροτικών δρόμων και οι βελτιώσεις προσβασιμότητας που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Οι εν λόγω παρεμβάσεις, οι οποίες θα εξυπηρετήσουν την κίνηση αγροτών και πολιτών, έχουν κριθεί αναγκαίες κατόπιν συνεννόησης με τους προέδρους των Κοινοτήτων.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, μετέβη στα σημεία των εργασιών μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Κοντοθανάση, τον πρόεδρο της Κοινότητας Παύλο Γρηγορόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου διαπίστωσαν την πρόοδό τους.

Έτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας της Ανάληψης
Νωρίτερα, ο δήμαρχος είχε παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως στην ομώνυμη Κοινότητα. Μετά τον εκκλησιασμό, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κοινότητας και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου ότι είναι έτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας της Ανάληψης, προϋπολογισμού 231.000 ευρώ, και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί για έγκριση χρηματοδότησης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

«Η Κοινότητα Ανάληψης είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή λόγω και της παραλιακής της θέσης και οφείλουμε να παρέχουμε υποδομές που θα την αναδείξουν ακόμα περισσότερο», δήλωσε σχετικά ο κ. Αθανασόπουλος.