Φάουλ του υπουργείου Εσωτερικών

Φάουλ του υπουργείου Εσωτερικών

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η καταμέτρηση των σταυρών για τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, Μίλτο Χρυσομάλλη και Γιάννη Λαμπρόπουλο, αφού από τη στιγμή που ξεκίνησε το υπουργείο να δίνει αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής, φάνηκε ότι οι δύο ήταν πολύ κοντά και η διαφορά τους μικρή. Σε σύγκριση με τις εκλογές του 2019, φαινόταν ο κ. Λαμπρόπουλος να έχει χάσει μεγάλο μέρος από τη δύναμη που είχε και αντίθετα να την έχει αυξήσει ο κ. Χρυσομάλλης.

Το υπουργείο συνέχισε να δίνει αποτελέσματα για σταυρούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο κ. Λαμπρόπουλος προηγούνταν σε όλη τη διαδικασία, αλλά μόλις η καταμέτρηση έφτασε στο 90% και η διαφορά τους ήταν μόλις 30 ψήφοι, έπεσε… σιγή ασυρμάτου από το υπουργείο και στα επιτελεία των δύο βουλευτών το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, αφού κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ποιος από τους δύο καταλαμβάνει τη δεύτερη έδρα του κόμματος στο νομό.

Η αγωνία συνεχίσθηκε όλο το πρωινό και μέχρι αργά το μεσημέρι υπήρχαν μόνο πληροφορίες και τίποτα επίσημο.

Τώρα γιατί το υπουργείο, την πιο κρίσιμη στιγμή κι ενώ, όπως όλα έδειχναν, τα αποτελέσματα του είχαν παραδοθεί, σταμάτησε την καταμέτρηση των ψήφων, παραμένει άγνωστο!

Κι απ’ ό,τι είδαμε, η καταμέτρηση είχε σταματήσει για όλους τους νομούς, όχι μόνο για τη Μεσσηνία.

Φάουλ, λοιπόν, σε αυτό για το υπουργείο Εσωτερικών!

Β.Β.