Καλαμάτα – Αιγάλεω σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας

Καλαμάτα – Αιγάλεω σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας

Γκεοργκιόσκι: Κάποιοι δεν χαίρονται για την πορεία μας, όλοι μαζί σαν ομάδα

Με προπόνηση τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή ολοκλήρωσε η Καλαμάτα την προετοιμασία της για το σημερινό αγώνα με το Αιγάλεω (2.45 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας).

Και σε αυτό το ματς η τοπική μας ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Μπακαγιόκο, Μαβινγκά, Μπενίτες, ενώ ο Μαρκόφσκι περιμένει να παραλάβει την ειδική προστατευτική μάσκα προσώπου.

Η Μαύρη Θύελλα προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στην Ηλιούπολη κι ένα εντυπωσιακό θετικό σερί στον β’ γύρο που περιλαμβάνει πέντε 3ποντα και 3 ισοπαλίες.

Ωστόσο, ο προπονητής της Καλαμάτας, Ίλτσο Γκεοργκιόσκι, στην καθιερωμένη σε εβδομαδιαία βάση, ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι γύρω από την ομάδα (και όχι στις τάξεις των φιλάθλων) υπάρχει μάλλον μια δυσαρέσκεια, παρά χαρά γι’ αυτήν την καλή πορεία!

«Ο στόχος είναι κοινός και πρέπει να λειτουργούμε όλοι μαζί ως μια ομάδα, μέσα κι έξω από τα αποδυτήρια, διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έδωσε το «σύνθημα» οι παίκτες να δώσουν από την αρχή το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους για νέα νίκη κόντρα στο Αιγάλεω, σε ένα ματς που έχει το χαρακτήρα παραδοσιακού ντέρμπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποφασίστηκε από τις Αρχές να μην γίνει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Αιγάλεω για τον αγώνα με την Καλαμάτα.