Κινητοποίηση στο Δημαρχείο Πύλου από τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού

Κινητοποίηση στο Δημαρχείο Πύλου από τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού

«Εάν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις τους, θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι με τα τρακτέρ στο δρόμο»

Κινητοποίηση στο Δημαρχείο Πύλου έγινε από τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού και Περιφέρειας. Εκεί οι αγρότες της περιοχής απαίτησαν από το Δήμο την ολοκλήρωση του αρδευτικού κάμπου Χανδρινού – κάμπου Στενωσιάς, καθώς και να διορθωθούν όλες οι κακοτεχνίες του έργου που έχει υλοποιηθεί, προκειμένου να γίνει σύγχρονο και λειτουργικό. Επίσης, την αποκατάσταση της πηγής Μάτι και να λυθούν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει το αρδευτικό Χανδρινού-Πλατανόβρυσης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Καρβέλας υποσχέθηκε ότι οι εργασίες για την ολοκλήρωση του αρδευτικού κάμπου Χανδρινού- κάμπου Στενωσιάς θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες 10 μέρες, ενώ θα προσπαθήσει για την άμεση επίλυση των προβλημάτων άρδευσης ολόκληρης της περιοχής.

«Εμείς περιμένουμε από τον κύριο δήμαρχο να τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι εάν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις τους, θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι με τα τρακτέρ στο δρόμο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, παλεύουμε για σύγχρονα δίκτυα άρδευσης, αξιοποίηση του δυναμικού των πηγών και ποταμών της περιοχής, αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων επιστημονικών και τεχνολογικών μεθόδων, κατασκευή έργων. Το νερό είναι πηγή ζωής για μας και τις καλλιέργειές μας» όπως σημειώνεται από τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού και Περιφέρειας.