Κυριαρχική συμμετοχή του ΣΔΥ Μεσσηνίας στον 4° αγώνα Μεσοπόταμος -Ρωμύρι

Κυριαρχική συμμετοχή του ΣΔΥ Μεσσηνίας στον 4° αγώνα Μεσοπόταμος -Ρωμύρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΕΙΑ 2023”, στο ιστορικό Ρωμύρι.

Ένας αγώνας στημένος με αγάπη και μεράκι από ντόπιους και φιλόξενους ανθρώπους των πολιτιστικών συλλόγων των χωριών Μεσοποτάμου, Καλοχωρίου και Ρωμυραίων.

Ένας αγώνας χωρίς ανταγωνισμό και χρονομετρήσεις, αρκετά όμορφος, αλλά και ιδιαίτερα απαιτητικός, με αρκετό βαθμό δυσκολίας, καθώς είχε αρκετή ανηφόρα με υψομετρική διαφορά τα 244 μέτρα και με τη μισή διαδρομή σε χωμάτινο δρόμο.

Συνολικά οι δρομείς έτρεξαν 7,3 χλμ, ξεκινώντας από την πλατεία του Μεσοποτάμου, πέρασαν το Καλοχώρι και τερμάτισαν στον Άγιο Νικόλαο τον Νέο Εν Βουνένοις, στο παλιό Ρωμύρι.

Ο ΣΔΥΜ ήταν «παρών» με το μεγαλύτερο ποσοστό των συμμετεχόντων και όπως ήταν αναμενόμενο για το τυπικό της υπόθεσης, αφού μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν βραβεύσεις, κυριάρχησε στα μετάλλια αφού πήρε τις δύο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξη στις γυναίκες και τη πρώτη θέση στους άντρες.

Η διοργάνωση συνέβαλε τα μέγιστα και πραγματοποίησε έναν όμορφο αγώνα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους δρομείς, αλλά και στο τέλος προσφέρθηκε πλούσιο γεύμα στο λαϊκό πανηγύρι που ακολούθησε, διασκεδάζοντας όλους όσους παραβρέθηκαν.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τη διοργάνωση και τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στην ανωτέρω εκδήλωση.