Ντέρμπι Καλαμάτα -Καλλιθέα σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας

Ντέρμπι Καλαμάτα -Καλλιθέα σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας

Ενισχυμένη με τους Μοζέρ και Τάτο, οι οποίοι εξέτισαν ποινή από κάρτες, η ομάδα της Καλαμάτας θα υποδεχθεί σήμερα Παρασκευή 19/5 την Καλλιθέα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας, είναι για την 26η αγωνιστική της Super League 2 και έχει το χαρακτήρα ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 2η θέση και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κηφισιάς, ενώ για την τοπική μας ομάδα είναι μια δοκιμασία-πρόκληση, σε έναν άτυπο στόχο για την 4άδα και το καλύτερο δυνατό φινάλε.

Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Ίλτσο  Γκεοργκιόσκι, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το απογευματινό παιχνίδι τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μέντες, Ταΐρης Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Δρούγας, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Λαδάς, Μπαξεβάνος, Παπατόλιος, Πασάς, Ρόβας, Τάτος, Τριανταφυλλάκης, Ματέους, Ασίγκμπα, Μπουλάρι, Λιποράσε, Λουπάνο, Μαρκόφσκι, Μoζέρ. Δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι  Μπακαγιόκο, Μπενίτες, Μαβινγκά, Ντιακιτέ, Γκότσης, Πανουργιάς.

«Σφυρίζει» ο Βλάχος
Την αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Καλλιθέα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Ανδρέας Βλάχος του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής, ενώ αναλυτικά όλοι οι ορισμοί στις προγραμματισμένες συναντήσεις του Νοτίου Ομίλου, οι περισσότερες εκ των οποίων (λόγω των εκλογών) διεξάγονται σήμερα,έχουν ως εξής:

Παρασκευή 19 Μαΐου, 16.00
Καλαμάτα – Καλλιθέα: Βλάχος (Αν. Αττικής), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) – Βεργέτης (Αργολίδας), 4ος Τσάκαλης (Ηλείας), Παρατηρητής: Μάνθος (Αχαΐας).

Επισκοπή – Προοδευτική:  Ανδριανός (Αχαΐας), Οικονόμου (Αχαΐας) – Τσολακίδης (Αθηνών), 4ος Κουκουράκης (Χανίων), Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά)

Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας: Χρονάς (Αχαΐας), Βλαχάκης-Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), 4ος Μόσχου (Λασιθίου), Παρατηρητής: Κόνιαρης (Αν. Αττικής)

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟ Ρουφ: Αλάμπεης (Αθηνών), Παπαδοπούλου (Μακεδονίας) – Τσαγανού (Δυτ. Αττικής), 4ος Τσατσούλης (Αθηνών), Παρατηρητής: Μαργαρίτη (Εύβοιας).

Ηλιούπολη – Αιγάλεω: Κεχαγιάς (Κοζάνης), Τριαντάφυλλος (Κορίνθου) – Ισακοβίδης (Λακωνίας), 4ος Μπαλαχούτης (Πειραιά), Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

Δευτέρα 22 Μαΐου
15:15 Παναχαϊκή – Κηφισιά: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου) – Λιόντος (Ηπείρου), Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Παρατηρητής: Στυλιαρας (Αιτωλοακαρνανίας).

16.00 Ολυμπιακός Β’ – ΑΕΚ Β’: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Μανούρας (Δυτ. Αττικής) – Κομισοπούλου (Χανίων), 4ος Αντωνίου (Αχαΐας), Παρατηρητής: Βρακάς (Εύβοιας).

Ευχαριστίες για την αιμοδοσία
Η ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί δημοσίως το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας-Τμήμα Αιμοδοσίας καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό Καλαμάτας για την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια στην πρόσφατη αιμοδοσία που πραγματοποίησε στην κεντρική πλατεία. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Καλαμάτα, Kalamata FC Πνοή, έγινε την περασμένη Τρίτη εκδήλωση αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών, σε συνεργασία με τον Βασικό Χορηγό, για την φετινή αγωνιστική χρονιά την εταιρεία Σπουργίτης Μεταφορική. Την πρωτοβουλία υποστήριξαν με την παρουσία και συμμετοχή τους οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team.