Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση στον Μελιγαλά

Περιοδεία του Αλέξη  Χαρίτση στον Μελιγαλά

Επίσκεψη στον Μελιγαλά πραγματοποίησε την Τετάρτη ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης. Εκεί επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα εκεί υπηρετούντα στελέχη του Π.Σ. για τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν, παρότι ως κλιμάκιο έχει ιδιαίτερα βαρύ φόρτο συμβάντων.

Στη συνέχεια ο κ. Χαρίτσης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, όπου συνομίλησε με το υγειονομικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν για τις συνεχιζόμενες ελλείψεις προσωπικού, αλλά και την ανάγκη ανανέωσης του εξοπλισμού που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία της πρωτοβάθμιας δομής. Παράλληλα, τον ενημέρωσαν για την έλλειψη ενός οδηγού ασθενοφόρου, εφόσον με το μοναδικό οδηγό που υπάρχει μπορεί να καλυφθεί μόνο η μία βάρδια, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους στην ομαλή διακομιδή επειγόντων περιστατικών.

Κατόπιν ο κ. Χαρίτσης βρέθηκε στο Δημαρχείο Οιχαλίας, όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους, ενώ είχε ενημερωτική συνάντηση με τη δήμαρχο Π. Γεωργακοπούλου και στελέχη του Δήμου, συζητώντας όλα τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής.