Βυθισμένη στο πένθος η Κορώνη για το θάνατο του Ανδρέα Δαρειώτη – Δήλωση του Αλέξη Χαρίτση

Βυθισμένη στο πένθος η Κορώνη για το θάνατο του Ανδρέα Δαρειώτη – Δήλωση του Αλέξη Χαρίτση

Χθες το μεσημέρι έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε ο 76χρονος Ανδρέας Δαρειώτης, ένας άνθρωπος αγαπητός στην περιοχή της Πυλίας,

Για τον Ανδρέα Δαρειώτη εξέδωσε συλλυπητήριά δήλωση ο ανεξάρτητός βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης.

Ακολουθεί η δήλωση:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετώ τον σύντροφο, φίλο και συντοπίτη μου Ανδρέα Δαρειώτη.
Η απώλειά του γεμίζει θλίψη όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συμπορευτούμε μαζί του.
Ο Ανδρέας υπηρέτησε με συνέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση, ως Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορώνης, προσφέροντας ουσιαστικό έργο.

Μαζί με τον αδερφό του, τον Μίμη, είχε διαρκή παρουσία στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, μέσα από τις τάξεις του ΚΚΕ Εσωτερικού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένοντας μέχρι το τέλος σταθερός στις αρχές και στις ιδέες της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Υπήρξε ένας άνθρωπος με ήθος, ένας αληθινός φίλος και ένας σύντροφος που ενέπνεε εκτίμηση και σεβασμό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Αγαπητέ φίλε Τάσο, κουράγιο και δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες της απώλειας του πατέρα σου.