«Συνωστισμός» για μια θέση στο Navarino Agora

«Συνωστισμός» για μια  θέση στο Navarino Agora

Τέλος Μαΐου το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου

Για τα τέλη Μαΐου, αντί για τα τέλη Απριλίου, μετατέθηκε το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου στο τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino.

Η διοίκηση του ομίλου Temes ενημέρωσε σχετικά τους μισθωτές των καταστημάτων για τη μικρή καθυστέρηση που προέκυψε στον προγραμματισμό.

Η μετάθεση λειτουργίας του «Navarino Agora», σύμφωνα με στήλη του “Οικονομικού Ταχυδρόμου”, κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια. «Το καλό πράγμα αργεί να γίνει», όπως λέει εξάλλου και η λαϊκή παροιμία.

Φιλοδοξία, άλλωστε, των ανθρώπων του ομίλου Temes της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου είναι το συγκεκριμένο project να αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τη στήλη, δόθηκε μάχη μεταξύ των εταιρειών που ήθελαν να πάρουν θέση στο εμπορικό. Ακούγεται πως αρκετές επώνυμες αλυσίδες κατέθεσαν ενδιαφέρον. Κι αυτό, παρά τις τσουχτερές τιμές μίσθωσης των χώρων. Οι δε προσδοκίες είναι μεγάλες, καθώς οι εμπνευστές του project αναμένουν υψηλή προσέλευση.

Θυμίζουμε πως η Navarino Agora, όπως θα ονομάζεται το κέντρο, θα είναι μια υπαίθρια αγορά (open mall). Θα απευθύνεται στο κοινό της ευρύτερης περιοχής και δε θα περιορίζεται στους επισκέπτες του τουριστικού συγκροτήματος στον Μεσσηνιακό Κόλπο.