ΣΥΡΙΖΑ: Για ανασυγκρότηση με Χαρίτση, Αχτσιόγλου και Ηλιόπουλο μιλά ο Παπαδημούλης

ΣΥΡΙΖΑ: Για ανασυγκρότηση με Χαρίτση, Αχτσιόγλου και Ηλιόπουλο μιλά ο Παπαδημούλης

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να «βγάλει μπροστά» φρέσκα πρόσωπα που πήγαν καλά στους σταυρούς στις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης.

Λίγη ώρα μετά την παραδοχή του Αλέξη Τσίπρα ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ένα «οδυνηρό σοκ» για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα πρόσωπα του κόμματος που, όπως είπε, χρειάζεται να προβληθούν περισσότερο εν όψει των επόμενων εκλογών.

Παπαδημούλης: Με Τσίπρα επικεφαλής στις εκλογές -Όμως να βγάλουμε μπροστά στελέχη όπως η Αχτσιόγλου, ο Χαρίτσης, ο Ηλιόπουλος
«Η πρόκληση για εμάς, αξιοποιώντας και τον ένα μήνα μέχρι τις εκλογές, με τον Τσίπρα επικεφαλής, είναι βγάζοντας πιο μπροστά νέα στελέχη που διακρίθηκαν στις δύσκολες αυτές κάλπες, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πρώτευσαν με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών στις περιφέρειές τους, να οργανώσουμε τη δική μας ανασυγκρότηση» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Όπως εξήγησε, αυτή η ανασυγκρότηση πρέπει να γίνει «με μεγαλύτερη πολιτική και προγραμματική σαφήνεια για το σχέδιο που θέλουμε για την Ελλάδα και για την ατζέντα της αντιπολίτευσής μας απέναντι σε μια κυβέρνηση που εκτιμώ ότι θα είναι χειρότερη από ό,τι στην πρώτη τετραετία Μητσοτάκη. Θυμίζω σε όλους μας ότι υπήρχαν κυβερνήσεις που πήραν ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά στην κάλπη και μετά από δυο χρόνια κατέρρευσαν» δήλωσε καταλήγοντας ο κ. Παπαδημούλης στο Action 24, επισημαίνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να διδαχτούμε από τα λάθη μας και να διοργανώσουμε την ανασύνταξή μας».

Πηγή: iefimerida.gr