Τώρα που «πέφτουν τσιμέντα» ας κάνουν κάτι και για την οδό Παπαφλέσσα

Τώρα που «πέφτουν τσιμέντα» ας κάνουν κάτι και για την οδό Παπαφλέσσα

Στο έλεος του θεού ένας κεντρικός δρόμος…

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την οδό Παπαφλέσσα, που ενώνει τη Β. Γεωργίου με τον Περιμετρικό, μια οδό μεγάλης κυκλοφορίας, την οποία καθημερινά, πλην των αυτοκινήτων, διασχίζουν και πεζοί.

Ψάχνοντας το αρχείο του «Θ» είδαμε ότι είχαμε κάνει εκτενές ρεπορτάζ στις 19 Απριλίου 2021 για την κατάσταση στο συγκεκριμένο δρόμο. Ωστόσο, δυστυχώς, έκτοτε δεν έχει αλλάξει κάτι, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, «αφού τότε υπήρχε μια μεγάλη εργολαβία με τσιμέντα», όπως μας είχαν πει.

Επανερχόμαστε, λοιπόν, για να θίξουμε το σημαντικότερο πρόβλημα της οδού, που δεν είναι άλλο από τα πεζοδρόμια, τα οποία είτε είναι πνιγμένα στα χορτάρια είτε- σε κάποια σημεία- δεν υπάρχουν καθόλου.

Δεν ξέρουμε αν το έχουν ξεχάσει στη Δημοτική Αρχή, αλλά επειδή βλέπουμε ότι αυτή την περίοδο «πέφτουν» πολλά τσιμέντα στην πόλη, ας κάνουν κάτι με την οδό Παπαφλέσσα, που άλλωστε αποτελεί βασική είσοδο της πόλης.

Βέβαια, το ιδανικό και λογικό θα ήταν στα πεζοδρόμια να μπουν οι κατάλληλες πλάκες, αλλά ας πέσει για αρχή τσιμέντο… κι έχει ο θεός.

Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση