Τράπεζα Θεμάτων: Στον “αέρα” οι εξετάσεις -“Έπεσε” και σήμερα η πλατφόρμα

Τράπεζα Θεμάτων: Στον “αέρα” οι εξετάσεις -“Έπεσε” και σήμερα η πλατφόρμα

Προβλήματα καταγράφονται και σήμερα με την Τράπεζα Θεμάτων. Εκπαιδευτικοί σε σχολεία προσπαθούν από νωρίς το πρωί να αντλήσουν θέματα, αλλά δεν καταφέρνουν να έχουν πρόσβαση.

Νέα ταλαιπωρία υφίσταται οι μαθητές των Λυκείων, καθώς για ακόμη μια μέρα καταγράφονται προβλήματα με την Τράπεζα Θεμάτων.

Εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να έχουν πρόσβαση, νωρίς το πρωί της Τρίτης, όμως το σύστημα είχε “πέσει” ξανά.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές μετά την αναστάτωση της Δευτέρας, αγωνιούν και σήμερα καθώς δίνουν εξετάσεις όλες οι τάξεις του Λυκείου, ενώ για σήμερα έχουν μεταφερθεί και οι εξετάσεις της Γ’ Λυκείου που δεν έγιναν χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν από τις 6 το πρωί να μπουν στην Τράπεζα Θεμάτων για να κληρώσουν τα θέματα των εξετάσεων, όμως μάταια.

Σημειώνεται ότι χθες η ηλεκτρονική πλατφόρμα είχε καταρρεύσει και άρχισε να υπολειτουργεί μετά τις 09:30 το πρωί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει πολύ η διαδικασία των εξετάσεων της πρώτης βάρδιας, αλλάζοντας συνολικά το πρόγραμμα.

Επίσης, αναβλήθηκαν οι εξετάσεις της Α’ και Β’ Λυκείου σε αρκετά σχολεία, ενώ σε ορισμένα και της Γ’ Λυκείου με αποτέλεσμα να γίνουν σήμερα οι εξετάσεις.

news247.gr