Το ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese, άνοιξε πανιά σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese, άνοιξε πανιά σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκαν προχθές οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese, το οποίο διοργανώνει και φιλοξενεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι οποίες, με τη συμμετοχή 360 travel bloggers, δημοσιογράφων ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργών περιεχομένου social media και εκπροσώπων από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματιών του κλάδου, έλαβαν χώρα στο Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα.

Από χθες, το συνέδριο μπήκε σε άλλη φάση, καθώς πολλοί συμμετέχοντες, με εκατομμύρια ακολούθους από όλον τον κόσμο, διαχύθηκαν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας μας, στο πλαίσιο τριήμερων ταξιδιών εξοικείωσης (FAM Trips) που έχουν σχεδιαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συνολικά έχουν διοργανωθεί συνολικά 11 μονοήμερα ταξίδια εξοικείωσης για 250 συμμετέχοντες, καθώς και 17 τριήμερα ταξίδια σε όλη την Πελοπόννησο -συμπεριλαμβανομένης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- τα οποία ξεκίνησαν χθες.

Το ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης στο είδος τους, αποτελεί δε ένα διεθνούς ακτινοβολίας γεγονός, στο οποίο την Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμουν το υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ, πολλές άλλες Περιφέρειες, καθώς και Δήμοι, επιχειρηματικοί, τουριστικοί και ένα πλήθος άλλων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα από ολόκληρη τη χώρα.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου και του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.