Υπό κατασκευή «πάρκο τσέπης» επί της Λακωνικής, έναντι Ασύλου

Υπό κατασκευή «πάρκο τσέπης» επί της Λακωνικής, έναντι Ασύλου

Η υλοποίηση ενός νέου Πάρκου Τσέπης επί της οδού Λακωνικής, στην περιοχή των Εργατικών Κοιτικών έναντι Ασύλου, ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου 2023. Το νέο Πάρκο Τσέπης εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό του Δήμου και έχει εμβαδό περίπου 1.000 τ.μ.

Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, δενδροφυτεύσεις, κατασκευή πεζοδρομίων, ραμπών ΑΜΕΑ και διαδρόμων  κίνησης, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού καθώς και αυτόνομων φωτιστικών σωμάτων.

Στο χώρο όπου θα δημιουργηθεί το νέο Πάρκο Τσέπης βρέθηκαν σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και Αναστάσης Σκοπετέας, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπάκας, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, πολιτικός μηχανικός Βασίλης Κουτραφούρης και υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Τεχνικών και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.

Και στο συγκεκριμένο Πάρκο Τσέπης, θα ακολουθηθεί η ίδια φιλοσοφία με την κατασκευή και του υπολοίπου δικτύου «Πάρκων Τσέπης»,  με παρεμβάσεις από τα συνεργεία των Τμημάτων Αυτεπιστασίας των Διευθύνσεων του Δήμου.