Αιμοδοσία και εκδρομή στην Αρχαία Επίδαυρο από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Μεσσηνίας

Αιμοδοσία και εκδρομή στην Αρχαία Επίδαυρο  από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Μεσσηνίας

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου, στην αίθουσα συσκέψεων  στο κτήριο Παπαφλέσσα.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν, δηλώνοντας από τώρα συμμετοχή, για να προγραμματισθεί καλύτερα η αιμοδοσία. «Αφιερώνοντας όλοι λίγα λεπτά από το χρόνο μας, εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη  μας  και  διασφαλίζουμε  πως  η  Ένωσή  μας  θα  μπορεί  να  εξυπηρετήσει  όποιον  και  όποτε  το  χρειαστεί.  Η  αιμοδοσία  είναι  πράξη  αγάπης  και  απόδειξη  κοινωνικής  ευαισθησίας. Τα  αποτελέσματά  της  σώζουν  ζωές,  γιατί  το  αίμα  ούτε  παράγεται  ούτε  αντικαθίσταται,  μόνο  χαρίζεται  Θα σας περιμένουμε όλες και όλους!», τονίζει ο Σύλλογος.

Στο μεταξύ, ο Σύλλογος διοργανώνει για το Σάββατο, 15 Ιουλίου, εκδρομή στην Αρχαία Επίδαυρο, για την παράσταση «Σφήκες» του Αριστοφάνη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αναχώρηση από Καλαμάτα θα γίνει στις 3.30 μ.μ. με στάση για καφέ και ξεκούραση στο Ναύπλιο.

Η εκδρομή (όσον αφορά στη μεταφορά) είναι δωρεάν για τα μέλη του Συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη κοστίζει 12 ευρώ ανά άτομο. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις τιμές και το κλείσιμο των εισιτηρίων, αλλά όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει μέχρι την Παρασκευή 23/6/2023 να το δηλώσουν.