Χιλιάδες κόσμου στους ρυθμούς της 7ης Λευκής Νύχτας Κυπαρισσίας

Χιλιάδες κόσμου στους ρυθμούς της 7ης Λευκής Νύχτας Κυπαρισσίας

Χιλιάδες κόσμου, από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου και την Αθήνα, συμμετείχαν στη χθεσινή 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αισιόδοξη πρόβλεψη, γεγονός που καθιστά το θεσμό ως τον πλέον αναγνωρίσιμο για επισκεψιμότητα στην πόλη!

Στην κεντρική πλατεία και τους δρόμους της αγοράς μουσική, τραγούδια, ρυθμός, ένταση, χοροί, κίνηση παντού και βεβαίως βόλτες για ψώνια στα καταστήματα όπου οι επαγγελματίες προσέφεραν μεγάλες εκπτώσεις και πολλά δώρα! Μόλις σουρούπωσε η πόλη φωτίστηκε γιορτινά, οι επαγγελματίες με τα λαμπερά τους πρόσωπα, τα χαμόγελά τους και την ανοιχτή αγκαλιά φιλοξενίας υποδέχονταν τον κόσμο που είχε κατακλύσει την πόλη! «Χαμός» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με κεράσματα, ποτά, κοκτέιλς, βεγγαλικά, που έκαναν την ατμόσφαιρα ονειρική!

Μόνιμοι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου, επισκέφθηκαν την πόλη και την αγορά της, έκαναν τη βόλτα τους, διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και, παράλληλα, ψώνισαν! Η γιορτή κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και τη χάρηκαν άπαντες! Σημειώνεται πως η 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, με χορηγίες επαγγελματιών και επιχειρήσεων και υποστήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας αλλά όχι το Δήμο Τριφυλίας.

Του Ηλία Γιαννόπουλου