Costa Navarino: Το φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ Olazabal & Friends Charity Pro-Am επιστρέφει

Costa Navarino: Το φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ Olazabal  & Friends Charity Pro-Am επιστρέφει

Το φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ Olazabal & Friends Charity Pro-Am επιστρέφει στην Costa Navarino για δεύτερη χρονιά στις 16-18 Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας τη λήξη της γκολφικής σεζόν για τον προορισμό, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο «Καλύτερος ανερχόμενος προορισμός γκολφ στον κόσμο» στα World Golf Awards 2022.

Με οικοδεσπότη τον Jose Maria Olazabal, το τουρνουά είναι ανοικτό μόνο σε 18 ομάδες, οι οποίες θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να συναγωνιστούν με τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και τους επαγγελματίες παίκτες που θα τον πλαισιώνουν. Οι παίκτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία γκολφ στα δύο νέα γήπεδα της Costa Navarino στην περιοχή Navarino Hills, τα οποία σχεδίασε ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος και λειτούργησαν  το 2022.

Ο επίσης διάσημος παίκτης του γκολφ Miguel Angel Jimenez ο οποίος συμμετείχε και στο πρώτο Olazabal and Friends Charity Pro-Am, έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και στο φετινό τουρνουά. Κάθε ομάδα αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ένα γύρο εξάσκησης και δύο αγώνες 18 οπών στο πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course – το οποίο ανακηρύχθηκε ως το «Καλύτερο νέο γήπεδο γκολφ στον κόσμο» στα World Golf Awards 2022- και στο The Hills Course.

Με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναυαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος, σε μία έκταση 1.250 στρεμμάτων, τα δύο γήπεδα βρίσκονται σε μια μαγευτική τοποθεσία, με απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τη μεσσηνιακή φύση, προσφέροντας μία πραγματικά αξέχαστη γκολφική εμπειρία.

Το πρόγραμμα του τουρνουά περιλαμβάνει, επίσης, παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς και την τελετή απονομής των βραβείων στις νικήτριες ομάδες. Τα έσοδα θα διατεθούν στη Sport Mundi, την ισπανική φιλανθρωπική οργάνωση της οποίας ηγείται ο Jose Maria Olazabal κι έχει σκοπό τη στήριξη παιδιών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Το τουρνουά θα στηρίξει επίσης τη δράση «Καθαρή Μεσσηνία» του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της Costa Navarino, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την περιβαλλοντική ρύπανση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις για το Olazabal and Friends Charity Pro-Am οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν στην ιστοσελίδα: www.olazabalandfriends.com (email στο info@olazabaldesign.com και golf@costanavarino.com.).