Δ. Καραβίτης: «Επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών»

Δ. Καραβίτης: «Επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών»

-Βαρύ κατηγορώ του Διονύσιου Καραβίτη για Δημοτική Αρχή Λεβεντάκη

Βαρύ κατηγορώ εναντίον της Δημοτικής Αρχής Λεβεντάκη απευθύνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Φιλιατρών, Διονύσιος Καραβίτης, για σκουπιδαριό και βρώμα στην πόλη, τονίζοντας: «Είσαστε επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών».

Αναλυτικά ο κ. Καραβίτης αναφέρει απευθυνόμενος στη Δημοτική Αρχή Λεβεντάκη: «Κύριοι, γνωρίζετε ότι τα σχολεία τελείωσαν, στις γειτονιές παίζουν παιδιά. Μες στο καλοκαίρι θα πρέπει οι πολίτες αυτής της πόλης να ανέχονται αυτή τη βρώμα ή να πάρουν απόφαση ότι το παιδί τους θα το τσιμπήσει κάποιο φίδι; Είσαστε επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Πόλη δεν είναι μόνο η πλατεία. Που και αυτή καλύτερη εικόνα έχει, επειδή το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών απέσυρε τους κάδους περιμετρικά.

Η δική σας ανικανότητα αποδείχτηκε τα Χριστούγεννα με τα κουτάκια που δεν μπορούσατε να μαζέψετε. Αλήθεια, γιατί ο επιστάτης καθαριότητας μετακινήθηκε στους Γαργαλιάνους; Δεν τον είχε ανάγκη η πόλη των Φιλιατρών; Είναι κάποιου είδους τιμωρία; Ποιος πήρε την απόφαση αυτή; Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι σε καινούργιες επιχειρήσεις που σας ζητήθηκε να μεταφερθούν κάδοι ώστε να πάρουν ISO, να φέρνετε κι άλλους. Και σε γειτονιές που τους είχαν ανάγκη, να τους παίρνετε για να εξυπηρετηθούν προσωπικά συμφέροντα. Χωρίς να είναι αρμοδιότητά σας.

Οι εικόνες αυτές που είναι εβδομάδων, είναι ντροπή. Για την πόλη, για το Δήμο για τους πολίτες που πληρώνουν δημοτικά τέλη. Αν σας αρέσει, ευχαρίστως να μεταφερθούν στις δικές σας γειτονιές».