«Φινάλε» σήμερα με τον «τελικό» Εράνης Φιλιατρών – Παλληξουριακού

«Φινάλε» σήμερα με τον «τελικό» Εράνης Φιλιατρών – Παλληξουριακού

Ολοκληρώνονται σήμερα τα μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας, Εράνη Φιλιατρών, κοντράρεται στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλιατρών με τον πρωταθλητή Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Παλληξουριακό  στο πλαίσιο της 7ης (και τελευταίας) αγωνιστικής του 5ου Ομίλου.

Ένα πολύ κρίσιμο ματς, όπου η φιλιατρινή ομάδα βλέπει μόνο νίκη προκειμένου να καταλάβει την τρίτη θέση και παράλληλα να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Για το εν λόγω ματς που χαρακτηρίζεται ως «τελικός» υπάρχει ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων της Εράνης Φιλιατρών και το γήπεδο προβλέπεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Ο προπονητής της Εράνης Φιλιατρών, Κώστας Λυμπερόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη μεγάλη υπέρβαση.

Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή στον αυριανό αγώνα του νεαρού μέσου, Δημήτρη Χάρμπα (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του), η δε τεχνική ηγεσία θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Θανάση Γεωργιόπουλο, Ανρντί Γκεβόρι (κτύπησαν στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας).

Διαιτητής έχει οριστεί ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αργολίδας, βοηθοί θα είναι οι Αθανάσιος Κλεπετσάνης από την ΕΠΣ Κορίνθου και Παύλος Δημητρκαόπουλος από την ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Πορφύρης από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Τα υπόλοιπα ματς της 7ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου των μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, είναι τα εξής:

ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος
Αμυκλιακός – Λεωνίδιο
Ρεπό: ΑΟ Λεβάντε.