Η Παγκρήτια Τράπεζα συνεχίζει τη γεωγραφική της επέκταση με νέο κατάστημα στην Καλαμάτα

Η Παγκρήτια Τράπεζα συνεχίζει τη γεωγραφική της επέκταση με νέο κατάστημα στην Καλαμάτα

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της ορθολογικής επέκτασης του δικτύου καταστημάτων σε νέες αγορές με ιδιαίτερη δυναμική.

Tο νέο κατάστημα, το οποίο στεγάζεται σε ολοκαίνουργιο κτήριο στη συμβολή των οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού 14 και Αντωνοπούλου, στην καρδιά της πόλης, θα παρέχει σύγχρονη και φιλική τραπεζική εξυπηρέτηση στους πελάτες του, βασισμένη στο πρότυπο μοντέλο λειτουργίας με διακριτές ζώνες εξυπηρέτησης που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελάτη τόσο για απλές όσο και για σύνθετες τραπεζικές εργασίες.

Το νέο κατάστημα υποστηρίζεται από 6μελή ομάδα έμπειρων τραπεζικών στελεχών με βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και των αναγκών της και επικεφαλής την κα Φωτεινή Μάλαμα.  

Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος, ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας, Δημήτρης Δημόπουλος, δήλωσε: «Με πίστη στη δυναμική της ελληνικής περιφέρειας ξεκινάμε τη λειτουργία του δεύτερου καταστήματός μας στην Πελοπόννησο, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της Τράπεζας σε νέες αγορές για τη στήριξη των αναγκών των τοπικών κοινωνιών».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας, Αντώνης Βαρθολομαίος, δήλωσε: «Μένοντας αφοσιωμένοι στο στρατηγικό μας σχεδιασμό επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας ανά την Ελλάδα με πρότυπα καταστήματα, εξειδικευμένο προσωπικό και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Με τη νέα μονάδα στο κέντρο της Καλαμάτας επιδιώκουμε την τόνωση της επιχειρηματικότητας, μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων και χρηματοδοτικών εργαλείων που βοηθούν τις υγιείς επιχειρήσεις να υλοποιήσουν βιώσιμα επιχειρηματικά και επενδυτικά πλάνα, αλλά και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ιδιωτών, με νέα προϊόντα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους».