Καλαμάτα -ΑΕΚ Β’ σήμερα στο φινάλε του πρωταθλήματος

Καλαμάτα -ΑΕΚ Β’ σήμερα στο φινάλε του πρωταθλήματος

Με στόχο τη νίκη και το θετικό φινάλε στη σαιζόν 2022-2023 η ομάδα της Καλαμάτας υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ Β’.

Η αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της Super League 2 θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. την Κυριακή στο Στάδιο της Παραλίας και αναμένεται αρκετοί φίλαθλοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στις κερκίδες να υπάρχουν πρόσωπα από το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη περίοδο, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει, αφού με πείσμα ο πρόεδρος Γιώργος Πρασσάς είναι αποφασισμένος η Μαύρη Θύελλα να κυνηγήσει και πάλι την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!  

Νότιος όμιλος
Το πρόγραμμα της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής
Κυριακή 18/6, 5 μ.μ.

ΠΑΟ Ρουφ-Καλλιθέα

ΠΑΕ Χανιά-Ολυμπιακός Β’

Καλαμάτα-ΑΕΚ Β’: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)-Τσούκας (Αρκαδίας)

Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά

Ηλιούπολη-ΟΦ Ιεράπετρας

Αιγάλεω-Προοδευτική

Ρεπό: Παναχαϊκή

Φωτο: πολύ μεγάλη

Μεγαλώνει η ακαδημία της Μαύρης Θύελλας…
Δοκιμαστικές προπονήσεις για παιδιά από συλλόγους της Μεσσηνίας ηλικίας από 12 έως 14 ετών πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα η ακαδημία της Καλαμάτας, με στόχο τη συμπλήρωση των αγωνιστικών τμημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τα παιδιά που ξεχώρισαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες Κ13 και Κ15 της Μαύρης Θύελλας αναδείχθηκαν φέτος πρωταθλήτριες Μεσσηνίας. Αυτό αποτελεί ένα μικρό στοιχείο της καλής δουλειάς που έχει αρχίσει να επιτελείται σε επίπεδο ακαδημιών, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν και τα τμήματα αυτά να μπουν σε προτεραιότητα. Φέτος, οι ακαδημίες των «μελανολεύκων» μεγάλωσαν φτάνοντας τα 130 παιδιά σε όλα τα τμήματα.

Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Νίκος Κακαλέτρης (Κ19), Αλέκος Δέδες (Κ13, Κ15) και Σταύρος Παπαγεωργίου (μπαμπίνι), ενώ διευθυντής της ακαδημίας και υπεύθυνος σκάουτινγκ είναι ο Ηλίας Μουρούσιας.

Οι προπονήσεις των «μικρών» της Καλαμάτας θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα και οι υποχρεώσεις θα κλείσουν με τη συμμετοχή στο τουρνουά της Εράνης Φιλιατρών (30/6-2/7). Αυτό το Σαββατοκύριακο η ακαδημία της Καλαμάτας θα αγωνιστεί στα τουρνουά που διοργανώνουν ο Δαναός και τα συνεργαζόμενα σωματεία Μεσσηνιακός, Πανθουριακός και Αίαντας (είχε προηγηθεί η συμμετοχή και στο τουρνουά των Tornados).