Καλαμάτα: Εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης, σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις

Καλαμάτα: Εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης, σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις

Η Καλαμάτα είναι μία από τις έξι ομάδες της Super League 2 που δεν πήρε αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ λόγω ληξιπρόθεσμης οφειλής. Μία άσχημη σίγουρα εξέλιξη, καθώς εκτός από το πρόστιμο που επιβλήθηκε, υπάρχουν και περιορισμοί σχετικά με τις μετεγγραφές.

Η διοίκηση της Καλαμάτας πάντως κατέθεσε έφεση, η οποία θα εκδικαστεί το αμέσως προσεχές διάστημα από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Όργανο Εφέσεων) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ
Μπορεί η Καλαμάτα να αναμένει την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με την έφεση που έχει υποβάλει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν προχωρά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Νέος προπονητής της Μαύρης Θύελλας αναμένεται να είναι ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Καλαμάτα και είχε συνάντηση με στελέχη της διοίκησης, όπου ενημερώθηκε για όλα τα θέματα της ομάδας. Ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται να βρεθεί σύντομα ξανά στην Καλαμάτα, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από τη διοίκηση της Μαύρης Θύελλας. Εξάλλου υλοποιείται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Καλαμάτας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τη συνεργασία του με την Καλαμάτα για δύο ακόμη χρόνια ανανέωσε ο έμπειρος μέσος Ανδρέας Τάτος. Επίσης η Καλαμάτα έχει προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο Αργεντίνο επιθετικό Χερόνιμο Μπαράλες (τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο γειτονικό μας Αστέρα Τρίπολης), τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Γιώργο Βαλεριάνο (αγωνιζόταν στον Ιωνικό) και τον έμπειρο μέσο Ντέιμπι Φλόρες (τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του Παναιτωλικού).

Βέβαια, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από την τοπική μας ομάδα. Πρόκειται για τους Ντάνι Λουπάνο, Ράντι Μαβιγκά.