Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας σήμερα στο Στάδιο

Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας σήμερα στο Στάδιο

Τον προτελευταίο της εντός έδρας αγώνα θα δώσει σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου η Καλαμάτα.

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής η Μαύρη Θύελλα θα υποδεχθεί στις 5 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά, αλλά αμφότερες σε θέσεις πίσω από τους πρωτοπόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια που απομένουν για τους «μελανόλευκους» είναι στην έδρα της πρωτοπόρου Κηφισιάς (επομένως σε ρόλο ρυθμιστή του τίτλου, καθώς η Καλλιθέα έχει βρεθεί σε απόσταση βολής από την 1η θέση, μετά την απροσδόκητη εντός έδρας ήττα της Κηφισιάς με 0-3 από τα Χανιά), με φινάλε στην Καλαμάτα κόντρα στην ΑΕΚ Β’.

Προέχει φυσικά το απογευματινό ματς, στο οποίο το μεσσηνιακό συγκρότημα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, μετά από την επιτυχία στην Ηλιούπολη την περασμένη εβδομάδα, απέναντι στην Προοδευτική. Στην προσπάθεια για ένα νέο 3ποντο ο προπονητής, Αντώνης Μαυρέας, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λιποράσε, Μόζερ, Μπενίτεζ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μαβινγκά, Λουπάνο, Λαδάς, Ντιακιτέ. Με αυτά τα δεδομένα, κόντρα στην Ιεράπετρα επιλέχθηκε η παρακάτω 20άδα:

Βασιλόγιαννης, Γκότσης, Δρούγας, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Μπαξεβάνος, Πανουργιάς, Παπατόλιος, Πασάς, Ρόβας, Ταΐρης, Τάτος, Τριανταφυλλάκης, Ματέους, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Μπουλάρι, Μαρκόφσκι, Μέντεζ.

«Σφυρίζει» η Ελένη Αντωνίου
Την αναμέτρηση της τοπικής μας ομάδας με τον ΟΦΙ ορίστηκε να διευθύνει η Ελένη Αντωνίου από την ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ όλοι οι ορισμοί διαιτητών στα ματς της 28ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου έχουν ως εξής:

Σήμερα 5 μ.μ.
Καλαμάτα-ΟΦ Ιεράπετρας: Αντωνίου (Αχαΐας), Ζούλης (Αχαΐας)-Ισακοβίδης (Λακωνίας)

Χανιά-ΑΕΚ Β’: Μπαλαχούτης (Πειραιώς), Τριανταφυλλάκος-Σπηλιώτης (Κορίνθου)

Σάββατο 3/6, 7:15 μ.μ.

Απόλλων Σμύρνης-Προοδευτική: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου), Λιόντος (Ηπείρου)-Δέλλιος (Πέλλας)

Κυριακή 4/6, 5 μ.μ.

Ηλιούπολη-Καλλιθέα: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Νικολακάκης (Λασιθίου)-Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Αιγάλεω-ΠΑΟ Ρουφ: Μπακογιάννης (Αθηνών), Τσολακίδης-Σταύρογλου (Αθηνών)

Επισκοπή-Κηφισιά: Πουλικίδης (Δράμας), Μωϋσιάδης (Γρεβενών)-Παγουρτζής (Πειραιώς).

-Το Παναχαϊκή-Ηρόδοτος δεν διεξάγεται, ενώ ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Β’.