Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γιάλοβα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γιάλοβα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα στην περιοχή της Γιάλοβας, έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, λόγω εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Αντλιοστασίων Ακαθάρτων Γιάλοβας» και συγκεκριμένα της κατασκευής αντλιοστασίου Γ1 στη θέση νεκροταφείο του οικισμού Γιάλοβας. Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν σήμερα Παρασκευή, από τις 8.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ, και θα είναι οι εξής:

-Διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας επί της 9ης Ε.Ο. Πάτρα – Πύργος – Κυπαρισσία –Πύλος – Μεθώνη, από χ/θ.205 έως χ/θ.215

-Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της 9ης εθνικής οδού, στην κατεύθυνση προς Πύλο, θα διεξάγεται μέσω του κυκλικού κόμβου της Βοϊδοκοιλίας – Κυρυφασίου και μέσω Γλυφάδας – Σουληναρίου. Αντιστρόφως, στην κατεύθυνση προς Κυπαρισσία.

-Επί της 9ης εθνικής οδού, από τα προερχόμενα από την Πύλο οχήματα με κατεύθυνση προς Γιάλοβα, θα εισέρχονται μόνο όσα εξ αυτών έχουν τελικό προορισμό τη Γιάλοβα.

Η ανάδοχος τεχνική εταιρεία «Κατασκευή Α.Τ.Ε.» υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, να τοποθετήσει και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς και για τη λήψη όλων των μέτρων για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.