Μαζική προεκλογική συγκέντρωση από Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ

Μαζική προεκλογική συγκέντρωση  από Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ

Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε η Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ προχθές στην πλατεία Όθωνος, ενώ η μαζικότητα και ο παλμός της έστειλαν το μήνυμα για την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του κόμματος στη Μεσσηνία και την επανεκλογή βουλευτή.

Ο χώρος έσφυζε από τη συμμετοχή του κόσμου όλων των ηλικιών, από τα συνθήματα που ακούγονταν, καθώς και την αποφασιστικότητα όλων των παρευρισκομένων να δώσουν τη μάχη μέχρι τέλους για τη διατήρηση της έδρας του ΚΚΕ στο νομό.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με απαγγελία ποιήματος από την Ηρώ – Αλεξάνδρα Βαλσαμάκη, αρχαιολόγο, κάτοικο της Πύλου, με τίτλο «Ο ήχος της αβύσσου». Ένα ποίημα που έγραψε η ίδια με αφορμή το τραγικό πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών και τέως πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Εδώ στην Μεσσηνία, στις εκλογές του Μάη κάναμε ένα άλμα. Αυξήσαμε τη δύναμή μας και πετύχαμε να εκλέξουμε βουλευτή. Τώρα τον Ιούνη είμαστε εδώ πάλι, και κάνουμε πάλη για ενίσχυση του ΚΚΕ και της επανεκλογής του αγαπητού μας συντρόφου και φίλου Νίκου Κουτουμάνου».

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ, πρώην βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας. Μεταξύ άλλων είπε: “Με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός της Μεσσηνίας θα έχει δίπλα του έναν αξιόπιστο σύμμαχο, ένα σύμμαχο όπως είχε στην πράξη όλα τα προηγούμενα χρόνια»

Στη συνέχεια την ομιλία πραγματοποίησε ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Όπως μεταξύ άλλων τόνισε: Στις 25 Ιούνη, ο λαός μπορεί να βγει πιο δυνατός με πιο δυνατό το ΚΚΕ. Στις πρόσφατες εκλογές του Μάη το ΚΚΕ βρέθηκε ενισχυμένο, με χιλιάδες νέους ψήφους. Η άνοδος αυτή μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη στις εκλογές του Ιούνη».