Μέρα25 Μεσσηνίας: Καταγγελία για τον τρίτο κατά σειρά βανδαλισμό του εκλογικού του περίπτερου

Μέρα25 Μεσσηνίας: Καταγγελία για τον τρίτο κατά σειρά βανδαλισμό του εκλογικού του περίπτερου

Καταγγελία για τον τρίτο κατά σειρά βανδαλισμό του εκλογικού του περίπτερου κάνει το Μέρα25-Συμμαχία για τη Ρήξη Μεσσηνίας.

Όπως σημειώνεται: «Καταγγέλλουμε ότι για τρίτη φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την καταστροφή και το βανδαλισμό του εκλογικού περίπτερου του Μέρα25- Συμμαχία για τη Ρήξη, το οποίο είναι τοποθετημένο έπειτα από άδεια στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. 

Η Αστυνομία για άλλη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μετά δύο επώνυμες καταγγελίες που έγιναν στις 25 Μαΐου και στις 7 Ιουνίου και αφορούσαν στις δύο προηγούμενες καταστροφές του εκλογικού περιπτέρου και τους φόβους που εκφράστηκαν ότι πιθανόν οι καταστροφές να επαναληφθούν, δεν μπόρεσε όχι μόνο να βρει τους υπευθύνους, αλλά ούτε καν να προστατεύσει ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Οι φασιστικές αυτές πρακτικές δε μας τρομάζουν. Όσο και αν κάποιοι ενοχλούνται από τη φωνή μας, εμείς θα συνεχίσουμε, θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους, ώστε στις 25 Ιουνίου το Μέρα25- Συμμαχία για τη Ρήξη να βρίσκεται στη Βουλή».