Μιούζικαλ αφιερωμένο στη μικρή Διονυσία-Νεκταρία από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας

Μιούζικαλ αφιερωμένο  στη μικρή Διονυσία-Νεκταρία από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας

Με τη χθεσινοβραδινή ολοκλήρωση των θερινών παραστάσεων για τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων λειτουργίας του, το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας πρόκειται να παρουσιάσει απόψε μια ακόμα θεατρική παράσταση, η οποία αφιερώνεται στη μικρή Διονυσία-Νεκταρία.

Θέλοντας να ενισχύσουν τη κορίτσι που πρόκειται να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, οι μαθητές του σχολείου ανέλαβαν να παρουσιάσουν το «μιούζικαλ τσέπης» με τίτλο «Το βέλος που δεν πληγώνει».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο καθηγητής Μουσικής του σχολείου, Άκης Φιλιός, παρουσία και του υποδιευθυντή Διονύση Κοτταρίδη, σημειώθηκε πως η συγκεκριμένη παράσταση, που βασίζεται σε έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου, παρουσιάστηκε σε κοινό το 2006 από το Θέατρο Νέου Κόσμου, με αφορμή το πρόγραμμα «Παραστάσεις για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα».

Μιλώντας για το περιεχόμενό της, ο κ. Φιλιός εξήγησε ότι πρόκειται για ένα κλασικό παραμύθι με τους ήρωες που συναντά κανείς σ’ ένα τέτοιο, όπως είναι οι πρίγκιπες, οι δράκοι κ.λπ. Όπως εξήγησε, δε συστήνεται μόνο για τις μικρότερες ηλικίες, καθώς αφορά και σε εφήβους ή μεγαλύτερους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια παράσταση με τραγούδι, μηνύματα και κωμικές αποχρώσεις.

Χρ.Μ.

*Η παράσταση θα δοθεί απόψε στις 9.00 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.