Ο Παπακωνσταντίνου «σφυρίζει» το φινάλε της Καλαμάτας στο Στάδιο με ΑΕΚ Β’

Ο Παπακωνσταντίνου «σφυρίζει» το φινάλε της Καλαμάτας στο Στάδιο με ΑΕΚ Β’

Το φετινό «ταξίδι» της Super League 2 θα ολοκληρωθεί για την Καλαμάτα την προσεχή Κυριακή στις 5 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας, όπου η τοπική μας ομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Β’.

Η χρονιά δεν απέφερε τα αναμενόμενα, με την απώλεια και πάλι του στόχου της ανόδου, όμως το φινάλε θα πρέπει να είναι μια μικρή γιορτή που θα αφήσει μια πιο θετική γεύση και θα δώσει την ώθηση για «επανεκκίνηση» και μεγαλύτερη προσπάθεια για του χρόνου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Πρασσάς απηύθυνε προσωπικά κάλεσμα σε όλους τους μαθητές, στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων και εν γένει στο φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στις κερκίδες. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κατά τον τελευταίο αγώνα, κόντρα στο νεανικό συγκρότημα της ΑΕΚ, καθώς η νίκη θα αποτελέσει το καλύτερο δυνατό κλείσιμο για φέτος, σε συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων του β’ γύρου.

Παράλληλα όμως η διοίκηση έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αποφασισμένη να πετύχει ό,τι δεν πέτυχε φέτος και πέρυσι, δηλαδή το στόχο της ανόδου στη Super League 1. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία είναι ο νυν προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος ολοκληρώνει αύριο τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας του για φέτος. Επιπλέον, «κλεισμένοι» θεωρούνται 5-6 ποδοσφαιριστές, ενώ οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Super League 2-Νότιος όμιλος

Πρόγραμμα-διαιτητές 30ής και τελευταίας αγωνιστικής:

Κυριακή 18/6, 5 μ.μ.

ΠΑΟ Ρουφ-Καλλιθέα: Τσατσούλης, Αραβίδης-Μητροφάνης (Αθηνών).

ΠΑΕ Χανιά-Ολυμπιακός Β’: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας), Ισσά (Αθηνών)-Ζήρδας (Δράμας)

Καλαμάτα-ΑΕΚ Β’: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)-Τσούκας (Αρκαδίας)

Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής), Νταβέλας (Μακεδονίας)-Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

Ηλιούπολη-ΟΦ Ιεράπετρας: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας), Φίλος (Βοιωτίας)-Χλεμπογιάννης (Φωκίδας)

Αιγάλεω-Προοδευτική: Γιούργας (Κέρκυρας), Κοττορός-Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)

Ρεπό: Παναχαϊκή