Συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση στην προκυμαία της Καλαμάτας

Συναυλία με τον Δημήτρη  Μπάση στην προκυμαία της Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας και η κοινωφελής επιχείρηση “Φάρις” ξεκινούν το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023 στην προκυμαία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με συναυλία του Δημήτρη Μπάση αύριο Τρίτη 27 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ.

Ο Δημήτρης Μπάσης φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τραγούδια – επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας, κορυφαίες συνεργασίες, καθώς και πολυάριθμες live εμφανίσεις σε ξεχωριστά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες, τον καθιστούν ως έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του.

Μια συναυλία – αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Κάθε Μέρα»,  «Τα ανίκητα» και το «Φιλάω Σταυρό» που «ντύνουν» μουσικά την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Μαζί του η Kalliope, μία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς η οποία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Γιασεμάκι».

Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς, μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης, κλαρίνο: Μάνος Αχαλινωτόπουλος, κιθάρα/φωνή: Μιχάλης Ατσάλης, τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής, μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος.