Το Πολυλίμνιο κέρδισε βραβείο από τους ταξιδιώτες του Tripadvisor

Το Πολυλίμνιο κέρδισε βραβείο  από τους ταξιδιώτες του Tripadvisor

Στην κατηγορία «Φύση και εξωτερικές δραστηριότητες».

Και η Μεσσηνία είχε τη δική της θέση στις σημαντικές διακρίσεις που έλαβε η Ελλάδα στα βραβεία Travelers’ Choice Awards 2023 Best of the Best “Things to Do”, της Tripadvisor, της κορυφαίας ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο.

Στην κατηγορία «Φύση και εξωτερικές δραστηριότητες», η πεζοπορία στους καταρράκτες στο Πολυλίμνιο, διάρκειας τριών ωρών, για ομάδες έως 15 ατόμων και για ηλικίες έως 75 ετών, βρέθηκε στην 22η θέση.

Επίσης, η Ακρόπολη αναδείχθηκε στη 14η θέση ανάμεσα στα 25 κορυφαία αξιοθέατα στον κόσμο για το 2023.

Άλλα βραβεία

Στην κατηγορία «Ιστιοπλοΐα & ημερήσιες κρουαζιέρες» η ολοήμερη κρουαζιέρα για μικρά γκρουπ στη Μήλο, με κατάδυση με αναπνευστήρα και γεύμα, διάρκειας οκτώ ωρών, για ομάδες έως 10 ατόμων και για ηλικίες έως 99 ετών, βρέθηκε στη 13η θέση.

Στην κατηγορία «Καταδύσεις με αναπνευστήρα & θαλάσσια σπορ», η περιήγηση με μικρό σκάφος στο Ανατολικό Πήλιο, στον Άγιο Ιωάννη, διάρκειας 3 ωρών, για ομάδες των 11 ατόμων και για ηλικίες έως 99 ετών, βρέθηκε στην 11η θέση.

Στην ίδια κατηγορία, η περιήγηση με θαλάσσιο καγιάκ στη Ρόδο, διάρκειας 5 ωρών, για ομάδες έως 10 ατόμων και για ηλικίες από 14 έως 80 ετών, βρέθηκε στην 24η θέση.

Για τα βραβεία αναλύθηκαν κριτικές στην Tripadvisor από εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, από την 1η Μαΐου 2022 έως τις 30 Απριλίου 2023.

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο δείκτη εποχικών ταξιδιών της Tripadvisor, σχεδόν το ένα τρίτο (28%) των ταξιδιωτών παρακινείται από την ευκαιρία να γνωρίσει κάτι καινούργιο, ενώ λίγο κάτω από τους μισούς (44%) θέλουν να δημιουργήσουν αναμνήσεις με την οικογένεια και τους φίλους τους στις διακοπές.