Τριφυλία: Καταγγελία Λεβεντάκη για αγροτικά απόβλητα

Τριφυλία: Καταγγελία Λεβεντάκη  για αγροτικά απόβλητα

Καταγγελτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας σε βάρος «συμπολιτών μας» για εναπόθεση αγροτικών αποβλήτων δημοσιεύθηκε, με φωτογραφίες, στο facebook το βράδυ της Τετάρτης.

Στην επιστολή του κ. Λεβεντάκη αναγράφεται: «Παρά τις συνεχείς, και κατά το παρελθόν, διαμαρτυρίες της Δημοτικής Αρχής, που έχουν να κάνουν με τον τρόπο και τόπο εναπόθεσης των αγροτικών αποβλήτων, από μια μερίδα “συμπολιτών” μας, έχω να αναφέρω τα εξής:

Όπως φαίνεται, από το κάτωθι φωτογραφικό υλικό, η κατάσταση όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί, αλλά, τουναντίον, έχει ξεφύγει εντελώς. Κι αυτό, γιατί έχουμε δείξει τεράστια ανοχή και υπομονή, μέχρι σημείου που δεν πάει άλλο. Και φυσικά, η συστηματική απαξίωση κάποιων “συνανθρώπων” μας, απέναντι στο συνάνθρωπο, αλλά κυρίως απέναντι στον εργαζόμενο, στον τομέα της καθαριότητας, που επιτελεί όχι απλά μια εργασία, αλλά ένα λειτούργημα, μας θυμώνει και μας εξοργίζει. Προτού, λοιπόν, αναγκαστούμε να προβούμε σε μηνυτήριες αναφορές, κατά παντός υπευθύνου και για την ανεξέλεγκτη, πλέον, αυτή κατάσταση, να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Απευθυνόμαστε, για τελευταία φορά, στους προέδρους των Αγροτικών Συνεταιρισμών της Τριφυλίας, για να λάβουν γνώση της όλης δυσχερούς κατάστασης, που έχει δημιουργηθεί με την εναπόθεση των γεωργικών και τοξικών αποβλήτων, ενημερώνοντας τα μέλη τους και καλώντας τα να συμμορφωθούν.

Και στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, να επιληφθούν του θέματος και να πράξουν τα δέοντα. Η υπευθυνότητα και ο σεβασμός στον πολίτη και το περιβάλλον, πρέπει να αποτελούν προτεραιότητες, κάθε πολιτισμένου ατόμου και υγιούς κοινωνίας και όχι να επιβάλλονται!».