Βράβευση της ιατρού Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη -Μαρίνη

Βράβευση της ιατρού Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη -Μαρίνη

Μία από τους βραβευθέντες στο 9ο Συμπόσιο Ιατρικής Αριστείας – Καινοτομίας & Τουρισμού Υγείας – MEDICAL AWARDS, για την Καινοτομία και την Πρωτοπορία, ήταν η ιατρός μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη από την Κυπαρισσία.

Ειδικότερα, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια στο χώρο του ιατρικού marketing οι Med-Professionals Communication Group, σε συνεργασία με την The 1:1 Diet by Cambridge, πραγματοποίησαν το 9ο Συμπόσιο Ιατρικής Αριστείας-Καινοτομίας & Τουρισμού Υγείας, στις 8 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Titania.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή του βιντεοσκοπημένου μηνύματος του σεβασμιώτατου αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. Μάλιστα, το μήνυμα βιντεοσκοπήθηκε για τους Med-Professionals στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αναφέροντας πως η Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα είναι πάντα αρωγός σε δράσεις που προωθούν την εκπαίδευση και την έρευνα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο τέως υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος είπε ότι «ανοίγεται μεγάλος κόσμος μπροστά μας με τον ιατρικό τουρισμό», ενώ ανέφερε πως «μπορούμε να συνδέσουμε τον τουρισμό με τον ιατρικό κόσμο μέσω συνεργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες».

Με τη σειρά της, η ιδρύτρια των Μed-Professionals και πρόεδρος της Great Greece for Ever, Ελένη Χόβρη, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους κάθε χρόνο στην εκδήλωση-θεσμό των Medical Awards, ενώ ανακοίνωσε κι επίσημα την κατοχύρωσή τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες των Med-Professionals για την άρτια προβολή των Ελλήνων επιστημόνων παγκοσμίως, αλλά και για την πραγματοποίηση του προσωπικού της οράματος μέσω της ΑΜΚΕ Great Greece for Ever.

Να σημειωθεί πως την εκδήλωση των Medical Awards παρουσίασε η δημοσιογράφος και τ. βουλευτής, Τάνια Ιακωβίδου.