Υπεγράφη η σύμβαση για την αποχέτευση στην Κορώνη

Υπεγράφη η σύμβαση  για την αποχέτευση στην Κορώνη

Η σύμβαση για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης της Κορώνης υπεγράφη την Παρασκευή το πρωί στο Δημαρχείο Κορώνης από το δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠΝ Θεόδωρο Χαραμαρά και τον ανάδοχο – και έμπειρο κατασκευαστή, με μεγάλη πορεία, όπως σχολίασε ο δήμαρχος- Νικήτα Δημόπουλο.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Κορώνη, μετά πολλές δεκαετίες ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκόμενους, τα στελέχη και το υπηρεσιακό προσωπικό του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής Ύδρευσης – Αποχέτευσης για τη συμβολή τους. Πιστεύω με αυτό το έργο που ξεκινά σήμερα, η Κορώνη εξασφαλίζει στο διηνεκές προοπτικές ανάπτυξης” δήλωσε ο κ. Καρβέλας για το μεγάλο έργο που «θα δώσει νέα πνοή στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πανέμορφης και ιστορικής περιοχής».

Ανάδοχος του σπουδαίου έργου είναι η εταιρεία “Δημόπουλος Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Βιομηχανική Τουριστική Λατομική και Κτηματική Εταιρεία” με έκπτωση 15,23%.

Το έργο, προϋπολογισμού 3.940.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι” και έχει προθεσμία εκτέλεσης 24 μήνες από την ημέρα της υπογραφής.