3rd Peloponnese Beer Festival only craft τον Αύγουστο

3rd Peloponnese Beer  Festival only craft τον Αύγουστο

Στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας


Τρεις μέρες γεμάτες με ελληνική χειροποίητη μπύρα, απολαυστικό street food, συναυλίες και θετική ενέργεια υπόσχεται το Peloponnese Beer τον Αύγουστο, καθώς η Dream Team της Ελληνικής Ζυθοποιίας θα βρίσκεται στις 4/ 5/ 6 στην Καλαμάτα, στο 3rd Peloponnese Beer Festival only craft

Το Peloponnese Beer Festival είναι μοναδικό στην Ελλάδα και είναι αφιερωμένο στους Έλληνες παραγωγούς μπύρας. Πρόκειται για μια γιορτή επιχειρηματικότητας, ένα φεστιβάλ ζύθου, γεύσεων και μουσικής, όπου συμμετέχουν αποκλειστικά Ελληνικές Ζυθοποιίες με περισσότερες από 250 ετικέτες χειροποίητης μπύρας.

Μουσικά σχήματα
Η πρώτη μέρα Παρασκευή 4 Αυγούστου ανοίγει με τις μουσικές μπάντες Dr Atomic Band και 48ORES ft Lukia και ξεκινά ένα μεγάλο πάρτυ με funk, soul, blues, disco, house και όλα τα είδη της μουσικής που έχουν αγαπήσει άνθρωποι κάθε εθνικότητας, ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας.

Τη δεύτερη μέρα, Σάββατο 5 Αυγούστου, θα ακολουθήσουν οι μουσικές μπάντες Ακροβάτες Band & Κούπες Band. Έντεχνη, pop rock μουσική σκηνή, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα με το κλαρίνο και την γκάιντα να πρωταγωνιστούν αποδοσμένα σε ροκ ρυθμούς!

Η τρίτη μέρα, Κυριακή 6 Αυγούστου, ολοκληρώνεται με τους αγαπημένους Koza Mostra, το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα. 

Open act: Εισαγγελέας.

Το φεστιβάλ θα ανοίγει τις πόρτες του στις 7.00 το απόγευμα και θα γίνει στο Πάρκο Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής).

Προσβασιμότητα και ελεύθερη είσοδο σε ΑμεΑ.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας θα έχει δρομολόγια για τις μέρες του 3rd Peloponnese Beer Festival 2023 κάθε 15λεπτά, από την οδό Κρήτης: στη στάση της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα και στη στάση απέναντι από το Λιμενικό Πάρκο Καλαμάτας (από 7.00 μ.μ. έως 00.30 π.μ.).

Να σημειωθεί πως τo 3rd Peloponnese Beer Festival τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Περισσότερες πληροφορίες https://peloponnesebeerfestival.gr/

Εισιτήρια: viva.gr