Δικαιώθηκε η έφεση και πήρε αδειοτότηση η Καλαμάτα

Δικαιώθηκε η έφεση και πήρε αδειοτότηση η Καλαμάτα

Με ψήφους 6 εναντίον μιας η ΠΑΕ Καλαμάτα δικαιώθηκε χθες στην επιτροπή εφέσεων και πήρε την αδειοδότηση για τη σεζόν 2023-2024 και το πρωτάθλημα της Super League 2!

Με αυτόν τον τρόπο θα έχει την ευκαιρία να κάνει τον σχεδιασμό της απερίσπαστη, χωρίς περιορισμό στους παίκτες που μπορεί να αποκτήσει. Μάλιστα, η αρχή έχει γίνει ήδη, με διπλό «χτύπημα».
Ειδικότερα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόκτηση και καλωσορίζει τον έμπειρο Αργεντινό επιθετικό Μπαράλες, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Αστέρα Τρίπολης και τον 31χρονο αμυντικό, Γιώργο Βαλεριάνο από τον Ιωνικό.

Ο Χουάν Τζερόνιμο Μπαράλες υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια με την ΠΑΕ να επισημαίνει ότι είναι «Ένας ποδοσφαιριστής που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και της Λαμίας με μεγάλη επιτυχία.

Γεννήθηκε στις 28/1/1987 στην Αργεντινή και έχει ύψος 1.86. Πριν έρθει στην Ελλάδα φόρεσε την φανέλα των Ατλέτικο Ουρακάν , Μπάνφιλντ, Σταντάρ Λιέγης και Σίβασπορ. Από το 2013-2015 και από το 2020-2023 έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης όπου σημείωσε 59 γκολ. Την σεζόν 2014-2015 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λιγκ με 17 τέρματα».

Για τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος αποκτήθηκε με διετές συμβόλαιο, η ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει: «Είναι 31 ετών γεννημένος 13/2/92. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού Μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ όπως οι Απόλλων, Πλατανιάς, Ηρακλής, ΟΦΗ και ΑΡΗΣ. Στο εξωτερικό αγωνίστηκε στην Κυπριακή Πάφο το 2020 και από το 2021 μέχρι και φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού».

Τέλος, στην Καλαμάτα βρίσκεται ο νέος προπονητής της τοπικής μας ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος είχε χθες προκαταρκτικές επαφές με τους διοικούντες και αναμένεται σήμερα να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί κι αυτός επισήμως.